El Femení A segueix sumant

El primer equip femení no va poder passar a casa de l’empat a zero davant el Sant Gabriel B. Malgrat no aconseguir la victòria, les sensacions van ser positives pel domini i perquè l’equip va afegir un punt als tres guanyats a la primera jornada, i segueix imbatut.

Ho van intentar tot el partit les andreuenques, en un partit que van controlar en la seva major part, però on es van imposar les defenses dels dos conjunts a les davanteres.

La primera part va començar amb el Sant gabriel ben plantat, però de seguida el domini es va traslladar cap a les locals, que van tenir les millors ocasions, poques però pels dos conjunts, ja que els dos equips es van desgastar i lluitar molt al darrere.

Va empènyer el Sant Andreu amb força en algunes fases, especialment a l’inici de la segona, però el Sant Gabriel es va saber resistir i fins i tot a l’últim minut a la contra hauria pogut donar un ensurt.

Van buscar més la victòria les quadribarrades, i van dominar el joc, però en conjunt el resultat va ser just i molt treballat pels dos equips.

En qualsevol cas, l’equip es va mostrar sòlid i molt difícil de batre, en la línia de ser més competitiu que la temporada passada, i segueix invicte després de les dues primeres jornades, i ben situat a la taula.

U.E. Sant Andreu 0 – Sant Gabriel B 0

UE Sant Andreu: Miriam, Laia, Silvia, Kaky, Pidi (Vila, min. 64), Visa, Rocío, Nat, Adri (Carla, min. 73), Nerea (Ana, min. 86) , Mar.

CE Sant Gabriel B: Norma, Natalia, Laura González (Ainara Acevedo, min. 45), Lauri, Esther Martínez, Belén, Ainara Talavera, Yasmina (Mireia, min. 51), Altmann (Júlia Jarque, min. 71), Paula, Marta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS