El Femení, debut diumenge i convidat al torneig de l’Europa per la Diada

El Femení A, que milita a la categoria de plata estatal, debuta a Lleida amb l’objectiu de competir i mantenir-se com l’equip del club de més nivell. Per la Diada, serà el rival de l’Europa en el seu torneig de presentació, el Caliu Gracienc(12h).

Les noies del Femení un any més són el representant del club de més categoria en edat sènior, pel que tindran una dura prova per endavant, havet de defensar la Segona Divisió altre cop. Enguany, la primera jornada els tocarà disputar-la a Lleida en un grup que l’any passat va tenir emoció i patiment fins el darrer partit.

L’equip femení està format integrament per jugadores amateurs, que defensen els colors de la quadribarrada exclusivament pel projecte esportiu i per les ganes de competir al major nivell possible. El club ha mirat de mantenir el bloc que va salvar la categoria la darrera temporada, incorporant 4 jugadores de l’àmbit català que han mostrat interès per afegir-se al projecte andreuenc i com sempre seguirà confiant en un futbol base femení de casa en ascens, amb Oriol Casadevall novament com entrenador i Toni Ocaña com el seu ajudant.

El nivell del futbol femení andreuenc està creixent en totes les categories i animem tothom a donar-hi suport, perquè la competitivitat dels seus partits, com van poder comprovar els que van seguir l’emocionant final de la temporada passada, no té res a envejar al masculí.

Precisament, com revenja esportiva de la disputada lluita que va acabar amb la salvació de les nostres, i el descens de les escapolades les darreres jornades del curs passat, el club gracienc ha convidat el nostre femení per participar a la Diada de l’11 de Setembre en el X Torneig Caliu Gracienc, a les 12h, en un partit que tindrà tota la rivalitat esportiva tradicional entre els dos clubs, que en categoria femenina ha tingut grans lluites les últimes temporades.

El futbol femení creix, no us el perdeu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS