El Juvenil A agrada, però cau davant el Zaragoza

El Sant Andreu, que va jugar un gran partit i va deixar una gran imatge, no va poder amb un Zaragoza que va mostrar màxima efectivitat. Definitivament la sort no acompanya al nostre Juvenil A, almenys en els 2 partits disputats en camp propi fins ara. 

UE SANT ANDREU 1 – REAL ZARAGOZA 2.

Davant un rival dur i difícil, i que amb total seguretat estarà lluitant en la part alta de la classificació, els joves jugadors andreuencs van complir amb el que s’esperava d’ells, plantant cara en tot moment a l’equip aragonès que al final es va portar la victòria perquè va ser més eficaç a l’hora de definir.

El partit va ser molt igualat i amb ocasions per ambdues parts. En la primera meitat, el Zaragoza va saber aprofitar molt bé la seva primera arribada amb perill, en beneficiar-se Pombo un rebutg i marcar el 0-1 en el minut 28. Va poder igualar Víctor el partit abans del descans, però el seu llançament davant la sortida del porter visitant es va escapar fora per mil·límetres.

L’arrencada quatribarrada en la segona meitat va sorprendre a l’equip aragonès, i Gerard Artigas en dues ocasions va poder haver aconseguit la igualada. Però seria de nou el Saragossa, per mitjà de Lasure en el minut 54, el que va trobar porta i posava el 0-2. Lluny d’enfonsar-se, els andreuencs ho van seguir intentant amb ganes, i novament Víctor va estar molt prop del gol, però el seu tret creuat es va estavellar en el pal de la porteria visitant.

En el minut 83 per fi l’esforç local tenia recompensa amb el gol de Adri Ruiz. D’aquí, i fins al final del partit, tot va ser un assetjament local que va acabar tancant a la seva àrea al Zaragoza, però sense el merescut premi de la igualada.

Camp: Narcis Sala.

UE Sant Andreu: Aliaga , Jarque , Pol , Josevi , Jilmar , Rojas (Arturo, 2, min. 57), Víctor (Llatjós, min. 71) , Sergio , Freixes (Xavi, min. 57), Casanovas (Adrián Ruiz, min. 57) i Artigas

Real Zaragoza: Óscar , Escuder (Luengo, min. 85), Lasure , Muzquiz , Santigosa (Chema,  min. 60), Tarsi , Dani , Calvo , Suárez (Domènech,  min. 89), Pombo i Roy

Gols: 0-1, Pombo (min. 28); 0-2, Lasure (min. 54); 1-2, Adrián Ruiz (min. 83)

Àrbitre: Llopart Carbó. Va amonestar a Artigas i Llatjós; i a Calvo, Muzquiz, Suárez i Pombo


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS