Jorge Muñoz, baixa per sanció contra el Villarreal B

El migcampista, juntament amb els lesionats Dídac i Borja, és baixa per rebre demà (12.00h) els castellonencs al Narcís Sala. Un rival que porta bons records a l’afició andreuenca després de la seva única visita al Poble, que va permetre fer la promoció a 2A.

Era la darrera jornada de la temporada 2008-2009 i el play-off d’ascens estava en joc. El Villarreal B visitava per primera vegada el Narcís Sala i en va sortir derrotat per 3 a 2 en un partit vibrant, amb més de 10.000 espectadors a les graderies de l’estadi andreuenc.

Tres anys i uns mesos més tard, i després d’haver fet un bon paper a la Segona A, els castellonencs han tornat a baixar i es retroben amb el Sant Andreu. El seu inici de lliga no ha estat gaire bo, amb només tres punts de nou possibles, però el filial del submarí groc és un equip perillós i a tenir en compte. La jornada passada es va retrobar amb les bones sensacions després de derrotar el Nàstic per 3 a 1.

Piti Belmonte tindrà les baixes ja conegudes de Dídac i Borja, per lesió, a més de la de Jorge Muñoz, que va veure la vermella la setmana passada a Reus.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS