La Pobla de Mafumet, rival a la Copa Federación

Aquest matí s’ha fet el sorteig de la fase autonòmica d’aquesta competició i el Sant Andreu ha quedat emparellat amb l’altre equip català que hi participa. L’anada serà el 3 d’octubre al Narcís Sala i la tornada el dia 17 a terres tarragonines.

El calendari de la temporada es comprimeix una mica més amb la inscripció de l’equip a la Copa Federación. La competició, sortejada avui, començarà el proper dia 3 d’octubre al Narcís Sala amb la visita de la Pobla de Mafumet. Aquest partit encara no té horari definitiu fixat, però serà el debut a casa en el torneig.

Sí té horari el de tornada, que serà dimecres 17 d’octubre a les 19.00h a La Pobla. El guanyador de l’eliminatòria serà el representant català que quedarà viu en aquesta Copa Federación, que llavors arrencarà la segona fase d’eliminatòries amb rivals de qualsevol punt de l’estat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS