La U.E. Sant Andreu, a la Diada

Una nodrida representació del club amb jugadors del primer equip, directius, jugadors del base, del femení i aficionats, ha participat aquest matí en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Un any més, la quadribarrada no falta a la cita.

Com ja és habitual, la U.E. Sant Andreu ha sigut una de les entitats que s’ha afegit a l’homenatge als defensors dels drets i llibertats de Catalunya, simbolitzats pel Conseller en Cap del Consell de Cent, Rafael de Casanova.

Com no podia ser d’altra manera, en una entitat que llueix des de fa més de 100 anys la Senyera al pit, arreu i en totes les circumstàncies, i que la seva missió és servir al seu poble i a la seva gent, una entitat esportiva com la nostra, abocada als joves i al foment de l’esport, hem volgut rendir homenatge a aquells que han lluitat per defensar el nostre país.

La delegació de la U.E. Sant Andreu ha estat encapçalada pel capità del primer equip Morales, i els jugadors Edgar i Xavi Jiménez, i acompanyada pels directius responsables de l’àrea social, Jordi Petit, Edgar Reig i Alexis Plaza, que hi han assistit lluint la centenària samarreta quadribarrada, a més del responsable del futbol base Josema González.

La delegació ha comptat també amb jugadors de les categories inferiors del club i una representant del femení, i els pares i seguidors que en un bon nombre han acompanyat l’equip.

La delegació del club ha rebut el reconeixement dels assistents, en el moment de fer l’ofrena amb la Senyera al pit.

La U.E. Sant Andreu ha estat i estarà sempre al costat del poble i donarà sempre suport a la voluntat sobirana del poble del nostre país d’organitzar-se políticament com desitgi democràticament, suposi el que això suposi en el futur, com ja ho ha defensat al llarg de la seva història.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS