L’expedició andreuenca, formada per 16 jugadors, ha aterrat aquest migdia a les Balears per enfrontar-se aquest vespre al Constància. Dídac, Borja i Cárdenas, per lesió, i Cristian Riera i John Neeskens, per decisió tècnica, no han viatjat. Edgar torna a entrar en la convocatòria.

Després d’aterrar a l’aeroport de Son Sant Joan l’equip s’ha traslladat per carretera a Inca, on a les 20.30h començarà el partit. Hores d’ara els jugadors descansen a les seves habitacions de l’hotel.

El Constància, després de pujar de la Tercera Divisió, s’ha mostrat força sòlid en aquest inici de lliga i ocupa la sisena posició amb vuit punts, sumant dues victòries, dos empats i només una derrota.

Per trobar precedents entre tots dos equips en lliga regular ens hem de remuntar a les dècades dels 40 i els 50, llavors tots dos a Tercera. En cinc visites andreuenques, els balears s’han imposat en quatre ocasions mentre que els quadribarrats ho han fet en una.

Un encontre més recent fou la temporada 2001-2002 en la lligueta d’ascens a Segona B, que finalment s’enduria l’Orihuela, amb empats tant al Narcís Sala com a Inca, en aquest darrer cas, a 2 gols.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS