Llista de convocats per Reus

Setze jugadors del primer equip entren en la convocatòria pel partit de demà (18.00h) al Camp Nou de Reus. Dídac i Borja, per lesió, i Cristian, John Neeskens i Llobet, per decisió tècnica, queden fora de la llista per la 3a jornada de lliga.

El Sant Andreu vol continuar amb la bona ratxa en lliga i demà visita el camp del Reus amb l’objectiu de continuar sumant. Els del Baix Camp, tot i començar la lliga amb derrota al Prat per 1 a 0, s’han refet amb una victòria contundent davant el Vila-real B en la segona jornada, per 3 a 0, i eliminant el Lleida en la Copa Catalunya dimecres passat.

Santi Castillejo manté un bloc semblant al de l’any passat al que s’hi ha incorporat l’ex andreuenc Nando González, que es retrobarà amb el seu ex equip. Els quadribarrats s’hauran d’adaptar a la superfície del Camp Nou de Reus, de gespa natural.

La darrera visita als roig i negres, la temporada passada, va acabar amb derrota per la mínima per 2 a 1. No és un camp favorable pels andreuencs, que només han pogut guanyar en 4 de les seves 25 visites. L’última victòria data de la temporada 2005/2006, quan els 3 punts van tornar a Sant Andreu després de guanyar per 1 a 3.

El partit començarà a les 18.00h i es podrà seguir en directe per Ràdio Trinitat Vella, al 91.6 FM i per internet a www.rtv-fm.com

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS