Nou calendari de 42 jornades

La Real Federación Española de Futbol (RFEF) ha inclòs l’Orihuela en el Grup 3r de la Segona B en plena competició i això ha obligat a modificar el calendari que estava en marxa. Hi haurà 21 equips i dues jornades de descans.

La lliga s’allarga per tant fins les 42 jornades, fet que obliga a que hi hagi fins a 4 partits entre setmana, dos a casa i dos a fora. A més, això suposa que alguns partits han canviat de data, amb la consegüent molèstia per organitzar els desplaçaments.

Els resultats de les dues primeres jornades es mantenen tal i com estan, de manera que per incloure l’Orihuela, a qui el jutge va donar la raó, s’ha d’allargar la competició i que cada equip tingui dues jornades en les que no jugarà. En el cas andreuenc, tots dos cauen en diumenge: la jornada 14 en la primera volta i la jornada 35 en la segona.

Tot apunta, malgrat que la RFEF no ho ha confirmat, que aquesta modificació també provoca que hi haurà 5 places de descens directe i una de promoció de descens.

En el següent enllaç podeu consultar el nou calendari:

http://www.rfef.es/index.jsp?nodo=289

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS