Ona Meseguer i Ana Copado, homenatjades

Les dues jugadores del Club Natació Sant Andreu, medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres, van fer el servei d’honor del partit contra el Villarreal B. Un reconeixement merescut després de fer història en la cita olímpica d’aquest estiu.

El club els hi va regalar a totes dues una samarreta quadribarrada i les va fer sortir a la gespa en els instants previs a l’inici del match. El públic assistent al Narcís Sala les va poder homenatjar amb una gran ovació i Ona Meseguer, en representació de totes dues, va ser l’encarregada de fer el servei d’honor.

Les waterpolistes van poder mostrar la seva medalla de plata als assistents i el capità, Xavi Jiménez, va fer l’entrega de les samarretes a les andreuenques del CN Sant Andreu. Un reconeixement ben merescut després de fer-nos vibrar amb la seva actuació a Londres, deixant el nom del poble ben amunt.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS