Primers tres punts del Juvenil A a Divisió d’Honor

Els quadribarrats es van imposar per 1 a 2 al Gavà en el partit de la segona jornada de lliga entre els dos recent ascendits. Després de la desgraciada estrena a la categoria la primera jornada, comença la dinàmica positiva de resultats.

Un gol de José Vicente a dos minuts del final va fer justícia a l’equip que més va buscar la victòria a Can Torelló. Després de la gran temporada realitzada per tots dos equips el passat any en la Lliga Nacional, la qual cosa els va valer l’ascens a tots dos, la realitat actual era molt diferent en la màxima categoria. Les seves derrotes en la primera jornada de lliga obligaven a una reacció i aquesta pressió es va notar durant el primer temps, amb massa respecte i poques ocasions.

Els andreuencs van aprofitar la seva primera clara ocasió de gol en el minut 33, en aconseguir Fabiá avançar als visitants amb un tret sec després de retallar al seu defensor, en una pilota que va arribar als seus peus després que un llançament de Jose Vicente s’estavellés en el travesser. Però l’alegria va durar un minut, el temps que els locals van trigar a reaccionar, amb una bona jugada per la seva banda esquerra i posterior rematada inapel·lable de Sergio López des de la frontal de l’àrea. Amb l’1-1 s’arribaria al descans.

A la represa, els quadribarrats van sortir amb més ritme i més ganes que el seu rival buscant la victòria. Xavi Casanova va ser a punt de marcar, però el meta local Roger ho va evitar amb una gran parada. Víctor va enviar un llançament directe de corner a l’esquadra del Gavà i la posterior rematada de Pol va ser salvada sota pals per la defensa blaugrana. El gol semblava estar a prop, però els andreuencs no aconseguien treure profit del seu domini ni dels continus serveis de cantonada que van forçar. I quan es va aconseguir acertar, després d’una bona contra portada per Adrí Ruiz, el gol va ser anul·lat per fora de joc molt ajustat de Xavi Freixes.

Però finalment, en el minut 88, i la sortida d’un altre corner, Jose Vicente va sorprendre a tots arribant amb força des d’enrere i rematant de cap de manera impecable per allotjar la pilota en les malles i aconseguir així el gol que feia justícia i valia els tres primers punts de la UE Sant Andreu en la seva tornada a la Divisió d’Honor.

Camp: Zona Esportiva Can Torelló. Uns 300 espectadors

CF Gavà: Roger, Aitor Sánchez, Luca Tremiño, Rubén Cuadra, Marc González (Biel 86′), Sergio López, Pol Hernández (Tete 78′), Llamas, Adrià Borreda (López 63′), Eric (Carlos González 76′), Segú.

UE Sant Andreu: Aliaga, Vicente (Jarque 60′), Pol, José Vicente, Jilmar, Rojas (Sergio 67′), Fabià (Xavi Freixes 70′), X.Casanova, Adrià Ruiz, Bernat (Artigas 56′), Víctor Alonso.

Gols: 0-1 Fabià (33′), 1-1 Sergio López (34′), 1-2 José Vicente (88′).

Arbitre: Jordi Molina Fernández. Va amonestar a Pol i Carlos González del Gavà i a Fabià, Xavi Casanova, Xavi Vicente, Jarque i Sergio del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS