UE Sant Andreu 0 – UE Llagostera 1

L’equip ha caigut eliminat de la Copa Catalunya davant d’un bon Llagostera, que ha estat superior en la primera part i ha encarrilat molt d’hora el partit amb un gol de Serramitja. Els andreuencs han millorat en la segona, però no ha estat suficient.

Els d’Oriol Alsina han sortit per feina aquesta tarda al Narcís Sala i des del primer moment han anat a buscar la porteria de Morales. Els gironins s’han fet amb la pilota i ja al minut 9, Marc Serramitja rematava a plaer al fons de la xarxa una passada de la mort de Granell des de la dreta.

El 0-1 no era suficient i els blaugrana continuaven atacant. Només dos minuts després, el mateix Serramitja estavellava una pilota al pal. Al Sant Andreu li costava reaccionar i Artabe enviava una falta directa fregant el pal de la porteria local. Responia Llobet per part andreuenca, en el primer xut, també de falta, que marxava desviat per sobre la porteria de Moragón.

Encara abans del descans, Granell s’ha tret un xutàs llunyà que picava contra el travesser de la porteria andreuenca. El resultat era fins i tot curt pel que s’havia vist sobre la gespa.

A la segona part, amb triple canvi inclòs, l’equip ha sortit més endollat. Edgar no ha pogut connectar la rematada després d’una bona acció per la banda dreta andreuenca i Xavi Jiménez enviava un xut fregant el pal després d’una gran jugada individual de Llobet.

El Llagostera era contundent però al contraatac i obligava a lluïr-se a Melo, que treia acrobàticament sota pals una rematada amb el cap de Masó. Ha estat un inici de segon temps molt elèctric, però que amb el pas dels minuts s’ha anat apagant.

De fet, només Xapi Arnau, amb una rematada que rebotava en la defensa i salvava Moragón, ha tornat a inquietar en cap de les dues porteries. Era a la recta final del partit, i tot i que l’equip hi ha posat voluntat, finalment no ha pogut aconseguir la igualada.

UE Sant Andreu 0

UE Llagostera 1

UE Sant Andreu: Èric, Cárdenas (Xapi Arnau 46′), Melo, Azparren, Arnau, Aitor (Jorge Muñoz 74′), Gómez, Xavi Jiménez, Víctor (Rubén 46′), Josu (Edgar 46′) i Llobet (David Prats 64′).

UE Llagostera: Moragón, Adrià Blanchart, Vallho (Canal 46′), Segarra, Javi González, Masó, Àlex (Nico Rubio 73′), Artabe (Tito 46′), Sellarés (Planagumà 46′), Serramitja (Tarradellas 46′) i Granell (Iván 81′).

Gols: 0-1 Serramitja (9′).

Àrbitre: Jordi Molina, del col·legi de Sabadell. Ha mostrat la groga als locals Gómez, Xapi Arnau i Jorge Muñoz i als visitants Vallho i Tito (2) 90′.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS