Vols fer de recull pilotes en els partits del primer equip?

El club necessita recull pilotes al Narcís Sala. Com cada any, els jugadors del Futbol Base de 9 a 12 anys que vulguin ser-ho, poden enviar un correu a futbolbase@uesantandreu.cat i tindran aquesta gran oportunitat.

Si esteu interessats en fer de recull pilotes i poder seguir tots els detalls de com funciona un primer equip des de primera fila només us cal dir-ho als vostres pares i que ens ho facin saber al correu futbolbase@uesantandreu.cat(podeu enviar el mail clickant a sobre), i des del club es posaran en contacte amb vosaltres per concretar detalls.

Si voleu estar al costat de Morales, i escoltar tot el que diuen jugadors i tècnics de ben a la vora, i observar com funciona tot un primer equip, com abans han fet alguns jugadors i entrenadors cèlebres, només ens ho heu de dir.

Us esperem.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS