Vols fer de recull pilotes en els partits del primer equip?

El club necessita recull pilotes al Narcís Sala. Com cada any, els jugadors del Futbol Base de 9 a 12 anys que vulguin ser-ho, poden enviar un correu a futbolbase@uesantandreu.cat i tindran aquesta gran oportunitat.

Si esteu interessats en fer de recull pilotes i poder seguir tots els detalls de com funciona un primer equip des de primera fila només us cal dir-ho als vostres pares i que ens ho facin saber al correu futbolbase@uesantandreu.cat(podeu enviar el mail clickant a sobre), i des del club es posaran en contacte amb vosaltres per concretar detalls.

Si voleu estar al costat de Morales, i escoltar tot el que diuen jugadors i tècnics de ben a la vora, i observar com funciona tot un primer equip, com abans han fet alguns jugadors i entrenadors cèlebres, només ens ho heu de dir.

Us esperem.

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020