Arrenca la Copa Federación

L’equip rep aquesta tarda a partir de les 19.30h al Narcís Sala La Pobla de Mafumet, en el partit d’anada de la final catalana d’aquesta competició. Andreuencs i tarragonins són els únics dos participants del Principat. Dídac, Cárdenas i Borja són les baixes.

Els partits intersetmanals no s’aturen en un mes d’octubre carregadíssim i avui comença l’aventura en aquesta llarga competició. L’equip debuta contra l’altre representant català que s’ha inscrit per jugar-la, el filial del Nàstic de Tarragona.

La Pobla de Mafumet milita actualment en la Tercera divisió i està encadenant molt bones campanyes. Sense anar més lluny, en les dues darreres s’ha classificat pel play-off d’ascens a la Segona B tot i que les seves opcions de pujar eren nul·les al ser un filial.

El seu inici de temporada torna a ser molt bo i ocupen la tercera posició de la taula, amb 13 punts de 18 possibles. Serà, per tant, un rival perillós en el camí per accedir a la següent ronda. Recordem que el partit de tornada tindrà lloc a La Pobla el proper dia 17 d’octubre.

El Sant Andreu arriba al partit després d’una derrota en lliga i amb moltes ganes de retrobar-se amb les bones sensacions i l’encert de cara porteria. Piti Belmonte té les baixes dels tres centrals lesionats Dídac, Borja i Cárdenas i convoca a 18 homes per aquest partit. Abans de l’enfrontament, el tècnic haurà de descartar dos jugadors per conformar la convocatòria definitiva de 16 jugadors.

Els socis tenen l’entrada inclosa en el seu abonament de temporada. Pel públic en general es farà entrada única que costarà 5€, tant a general com a tribuna.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS