Classificats als penals (4-5)

El Sant Andreu s’ha proclamat aquesta nit a La Pobla campió de la fase catalana de la Copa Federación, després de superar l’equip local a la tanda de penals. El temps reglamentari ha acabat amb 2 a 0, el mateix resultat que a l’anada, i a la pròrroga no hi ha hagut gols.

El filial del Nàstic ha sortit decidit a remuntar l’eliminatòria i de seguida, al minut 11, se li han posat les coses de cara amb un gol de Fran, aprofitant una passada en profunditat a l’esquena de la defensa i superant després el porter Éric.

Els quadribarrats tenien la possessió i generaven ocasions, però la pilota no volia entrar. Llobet, Josu i Quim Araujo, en dues ocasions, han tingut oportunitats clares per haver marcat. Però, coses del futbol, abans del descans els locals han fet el segon amb un xut a l’escaire des de fora l’àrea de Victor Oribe.

En el segon temps el domini ha continuat sent andreuenc, però ha costat molt més arribar a la porteria contrària i amb el 2 a 0, i La Pobla en inferioritat numèrica des del 80′, s’assolia el temps reglamentari.

El físic no donava per més a un Sant Andreu amb el calendari apretadíssim i les cames molt carregades. Els de Piti Belmonte han arribat fosos a la pròrroga, on s’han igualat les forces quan Xapi Arnau ha vist la segona groga. Quedava tot per decidir-se des del punt de penal.

I des dels onze metres ha acabat decidint Josu. En una tanda sense errades, s’arribava amb 4-4 als cinquens llançaments. Per part andreuenca David Prats, Aitor, Arnau i Quim Araujo havien convertit abans. Els locals fallaven el cinquè, però no així els andreuencs, que amb aquest 4-5 accedeixen a la fase estatal d’aquesta competició.

CF Pobla Mafumet 2 (4)

UE Sant Andreu 0 (5)

UE Sant Andreu: Éric, Cárdenas, Dídac (Xapi Arnau 57′), John, Arnau, Gómez, Jorge, Víctor (Aitor 84′), Josu, Llobet (David Prats 57′) i Quim Araujo.

Gols: 1-0 Fran (11′), 2-0 Víctor Oribe (44′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS