Comença la lliga pel futbol base

La majoria d’equips del club que participen a competicions organitzades per la FCF, i no ho fan en categoria estatal, comencen els seus respectius campionats aquest cap de setmana. Els hi desitgem molta sort a tots ells!

Ja tenien ganes els petits, després d’una pretemporada amb força amistosos, de jugar partits oficials amb tota la il·lusió, i poder mesurar-se amb els oponents que els ajudaran a créixer i progressar, i a sentir l’emoció de lluitar pels punts en joc.

La majoria de campionats organitzats per la Federació Catalana de Futbol comencen aquest cap de setmana, i aquells equips que no comencin amb jornada de descans ni tinguin cap cas excepcional a la seva lliga ho faran doncs entre dissabte i diumenge.

Ja ho van fer alguns dies Juvenil A i Femení A, que competeixen en divisions estatals, però la gran majoria s’estrena aquest cap de setmana.

Us adjuntem el full d’horaris complert de tots els equips per si us ve de gust acostar-vos a veure algun partit.

Jornada 6-7 Octubre

També dir-vos que podeu accedir a tota la informació publicada per FCF i RFEF de les vostres lligues accedint-hi des del web del club, a l’apartat + FUTBOL/FUTBOL BASE/LLIGA, on a partir de ja apareixen tots els resultats, horaris, i dades que van publicant FCF i RFEF.

També podreu consultar cròniques i informacions referides al futbol base a l’apartat + FUTBOL/FUTBOL BASE/ACTUALITAT.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS