Derrota del Juvenil A a Cornellà

El Juvenil va patir un càstig excessiu en un partit molt difícil a Cornellà, que es va complicar als primers minuts. L’equip segueix adaptant-se a la nova categoria i es manté fora de la zona de descens malgrat la derrota.

Els dos gols encaixats els primers 10 minuts van marcar el desenvolupament de la resta del partit. La fenomenal sortida del Cornellà va propiciar que als deu minuts ja guanyessin per 2 a 0 amb els gols de Pau López i Txemi. A poc a poc els andreuencs es van sobreposar del doble cop inicial i van reaccionar. Així al minut 38 arribava el penal, que transformat per Bernat, tornava a ficar al partit els quadribarrats.

El gol canviava per complet la decoració i durant els últims minuts de la primera part i l’inici de la segona, la sensació era que en qualsevol moment podria arribar l’empat. Els visitants van tenir opcions per aconseguir la remuntada però no van estar encertats en els últims metres, i quan més pressionaven es van trobar amb el tercer gol del Cornellà, en un gran llançament de Yerai des de pràcticament el centre del camp.

Era el minut 68, i aquest gol tornava a posar les coses molt pendent amunt. Malgrat tot, els andreuencs ho van seguir intentant sense sort, els locals van aprofitar els espais per tancar el partit definitivament al minut 87 mitjançant David.

Massa càstig per un Sant Andreu que es va saber sobreposar al mal inici i competir amb opcions durant molts minuts, però que va acabar patint la resolució i l’encert dels locals, en un partit més igualat del que va indicar el marcador final.

Incidències: Partit disputat en el Nou Municipal, davant uns 300 espectadors.

UE Cornellà: Sergio, Lara (Edu, min. 62), Nacho, Castells, Guille, Pau, Martí I, Txemi, Yeray (David, min. 72), Jonathan (Robert, min. 71) i Martí II (Pol, min. 49).

UE Sant Andreu: August, Martí, Jarque, Jilmar, Pol, Sergio, Fabià (Canut , min. 71), Arthur, Freixes (Bernat , min. 16), Casanovas (Adrià Ruiz, min. 56) i Artigas (Josevi, min. 66).

Gols: 1-0, Pau (min. 4); 2-0, Txemi (min. 10); 2-1, Bernat de penal (min. 38); 3-1, Yeray (min. 68); 4-1, David (min. 87).

Àrbitre: García Fuster . Va mostrar targeta groga als locals Nacho i Lara, així com als visitants Adrià Ruiz, Jilmar i Arthur.

Foto: Andrés Ayala udcornella.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS