Edgar rep l’alta mèdica i entra en la convocatòria

El golejador andreuenc torna a la convocatòria després de perdre’s els dos darrers compromisos per una contractura als adductors. Azparren, Melo, Xavi Jiménez i Borja, lesionats, són les quatre baixes que té l’equip. Víctor torna a repetir en la llista.

Després de la pallisa física de dimecres, amb pròrroga inclosa, toca tornar a canviar el xip i pensar en la lliga. Demà (12.00h) arriba al Narcís Sala el València Mestalla, un filial necessitat de punts que vol sortir de la zona de descens que ocupa ara mateix.

Els valencianistes són dinovens a la taula amb 7 punts, sent l’equip que més gols ha encaixat, un total de 21. La seva única victòria en 10 jornades va arribar a casa i contra el cuer, el Yeclano. Lluny de Paterna només han aconseguit 2 punts de 15 possibles.

Tot i aquestes dades, els filials sempre són perillosos i imprevisibles. Ja es va demostrar la temporada passada, quan els andreuencs van perdre tots dos partits contra l’equip valencià, tot i ser aquests també l’equip més golejat i rondar les places de descens.

Haurem d’estar pendents de la pluja de cara el partit de demà, doncs els models indiquen que aquesta podria caure de manera ininterrompuda la propera matinada i també durant el matí de diumenge. S’haurà de veure com això pot afectar la malmesa gespa del Narcís Sala. Un camp on en 11 visites del València Mestalla, el Sant Andreu ha sumat 6 victòries, 3 empats i 2 derrotes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS