El Benjamí D comença la temporada amb molt bon peu

El Benjamí D va aconseguir aquest cap de setmana un ampli triomf per 11 a 1 davant la Penya Barcelonista Barcino B en un partit dominat de principi a fi, que sumat a la victòria en la primera jornada situa líders del seu grup els quadribarrats.

Us presentem un altre dels benjamins que està protagonitzant un gran inici de curs, amb dues victòries contundents en les dues primeres jornades. Els andreuencs han sortit des del primer minut molt ficats en el partit i al primer quart ja havien sentenciat pràcticament el partit.

L’equip visitant Pª BARC. BARCINO, CE. “B” no ha pogut aturar els atacs dels nostres, i tampoc ha arribat amb claredat, excepte en un parell de jugades aïllades que el nostre porter Eric ha detingut sense problemes.

Altres ocasions han estat ben anul•lades pels nostres defenses. Un dels bons símptomes a destacar de l’equip aquest nou curs és el companyerisme que tenen tots els jugadors, tenint en compte que molts d’ells no es coneixien i és la seva primera temporada junts.

Els gols han estat obra d’Àlex (2), Mateo (3), Alberto (2) i Adrià (4).

A la imatge, els jugadors que van alinear-se aquest cap de setmana, van ser, de peu, a la filera superior, d’esquerra a dreta:
David, Mateo, Jordi Balades, Marc, Eric, Eric Mayer.

I a la gatzoneta, d’esquerra a dreta:
Àlex, Arnau, Alberto, Jordi Abadia, Adrià, Pedro.

Entrenador:
Jaume

Delegat:
Jordi

A seguir així!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS