El Femení A segueix apuntant molt alt

Les andreuenques van aconseguir ahir una nova victòria, per 3-0 davant el Vic, situant el primer equip femení en quarta posició, empatat a punts amb el tercer, el Nàstic, que ara mateix jugaria la promoció d’ascens a Primera.

I és que l’inici de lliga de les quadribarrades és per somniar. Això tot just ha començat, però les noies estan superant totes les expectatives, si bé l’objectiu és aconseguir la permanència sense els patiments de la temporada passada, ara mateix estan lluitant per la plaça que dóna dret a jugar la promoció d’ascens.

La primera i segona posició l’ocupen Barça i Espanyol, que en ser filials no podrien pujar, i la tercera, l’Escola Valls -Gimnàstic de Tarragona, que tan sols supera les nostres per dos gols en el goal average, seria la que donaria dret a jugar la promoció.

Del tercer al sisè tan sols hi ha un punt de diferència, i tan sols portem sis jornades de lliga, però aquest any el femení ens està fent gaudir.

Contra el Vic va tornar a sortir decidit a fer-se amb el partit. La primera part va ser un monòleg i les visitants no van poder gairebé ni xutar contra la porteria quadribarrada.

Un partit més, el Sant Andreu va dominar, tocar i crear ocasions. Ja al minut 12, Adri s’internava a l’àrea i desprès de driblar la portera visitant es quedava sense angle i acabava enviant la pilota al pal, i Vila, molt atenta, empenyia la pilota al fons de la porteria. Encara va tenir tres bones ocasions el Sant Andreu aquesta primera, però ja no va poder ampliar el marcador.

L’inici de la segona, novament, va ser per l’equip al darrere en el marcador. El Vic estava més obligat i va sortir amb moltes ganes i força decidit a capgirar el partit i durant els primers minuts va pressionar i dominar el matx.

El Sant Andreu havia de defensar-se i mirar de sortir a la contra, i ho va saber fer força bé, doncs gràcies a aquesta alternativa Visa s’escapava i només podia ser aturada amb un penal que al minut 57 posaria les coses molt de cara. Kaky l’anotaria i el partit passaria a ser controlat per les quadribarrades.

La local Nere va patir la nota negativa del partit en haver de ser substituïda per una topada, però en un bloc tan compacte la jugadora que la va suplir encara va poder aportar moltes coses a l’equip. En pocs minuts Mar va enviar una pilota que va fregar el travesser, va marcar el tercer al 69 i va fer una assistència que va estar a punt de suposar el quart, però que va aturar en dues ocasions la portera visitant.

Amb el partit a les acaballes, el Vic va poder fer el gol de l’honor amb una centrada xut, però es va estavellar al travesser.

Les prestacions de les andreuenques fan il·lusionar i garanteixen competitivitat davant tots els rivals, no us les perdeu al Narcís Sala.

UE Sant Andreu: Mimi (Sílvia, min. 77) , Laia, Sil, Kaky, Carla, Visa, Ro (Laura, min. 71), Nere (Mar, min. 61), Adri, Anna (Andrea, min. 71), Vila.

UE Vic: Helena, Júlia Casot (Esther Clopes, min. 66), Maria (Mónica, min. 61), Andrea, Júlia Roca, Cristina, Paula (Alba, min. 61), Anna Busquets, Clavoia, Ester Gutiérrez, Núria(Ester Arnaus, min. 66).

Gols

1-0 Vila (min. 12)

2-0 Kaky (min. 57)

3-0 Mar (min. 69)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS