El Femení A suma tres nous punts davant el Cerdanyola

El primer equip femení es situa a la sisena posició de la classificació en vèncer per 1-0 al Cerdanyola, amb un gol d’Adri i continua amb el seu bon inici de temporada, amb un joc convincent i sumant punts.

I és que el partit de les andreuenques va ser molt treballat des del primer moment. Les noies van sortir amb moltíssima força, i es van avançar de seguida gràcies a Adri, al minut 2, anticipant-se a una sortida de la portera visitant.

L’equip va seguir prement l’accelerador, i la primera part va ser un atac i gol andreuenc, amb ocasions nombroses que va aturar la portera visitant o que no van entrar per molt poc.

El Cerdanyola ho intentava al contracop, amb pilotes llargues, ja que l’asfixiant pressió quadribarrada els impedia gairebé creuar el mig camp, però el resultat ja no es va bellugar.

L’inici de la segona part va servir perquè les visitants miressin de capgirar les tornes. Aquest cop eren les del Vallès les que controlaven la pilota, pressionaven amunt i van tenir una bona ocasió per empatar on la portera andreuenca Sílvia va estar molt atenta.

Passats els primers minuts de sorpresa, el Femení A va anar recuperant mica en mica control del joc, i el partit es va igualar, i a pilota aturada va crear alguna bona ocasió per sentenciar el partit.
L’equip estava ben plantat i semblava que podia sentenciar, però amb un marcador tan ajustat a mida que es va anar acostant el final la tensió va anar creixent.

Quan el partit estava prou controlat per les quadribarrades, un parell d’ocasions visitants van posar la por al cos, i al descompte una discussió va acabar amb l’andreuenca Kaky Fuertes expulsada amb vermella directa, però l’equip va saber defensar i resistir els darrers minuts de nervis, i es va endur tres punts molt valuosos per un inici de temporada molt positiu.

L’equip mira d’agafar coixí per no passar les angúnies de la temporada passada, i de moment està fent molt bé la feina, ja que tot i que acabem de començar, les noies són sisenes amb dues victòries, un empat i tan sols una derrota.

UE Sant Andreu: Silvia, Laia (Mar, min.59), Sil, Kaky, Carla, Visa, Ro, Nat, Adri, Vila, Anna (Laura, min.75).

Cerdanyola del Vallès FC: Meritxell, Maria (Mónica, min.74), Silvia, Elena (Aroa, min.76), Carmen, Tania, Alba, Marta, Flor, Nina (Carla, min.61), Nerea.

Gols:

1-0 Adri (min.2)

Foto: esprtfemeni.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS