El Femení es situa en zona de privilegi

Les noies van guanyar 1-4 al camp del Bonaire i es situen pel goal average a la plaça que donaria dret a disputar la promoció d’ascens, només darrere Barça B i empatades a punts amb el 2n, l’Espanyol B, equips que no poden pujar per ser filials.

En una primera volta que està superant totes les expectatives, el Femení tenia ahir una visita d’aquelles on s’està obligat a guanyar si es vol estar a dalt, ja que s’enfrontaven amb el cuer, necessitat de punts i en camp contrari, i les noies van saber treure el partit amb solvència malgrat l’obligació, amb un clar 1-4, mostra d’un partit ben treballat des del primer moment.

L’equip es va avançar molt aviat només començar el partit, i va saber administrar l’encontre amb intel•ligència, destacant el hat-trick d’un dels nous fitxatges tot just incorporats els darrers dies provinents del Badalona, Roko, que en el seu debut, va enlluernar amb tres dianes.

Mar va anotar un altre gol i segueix també amb la seva línia d’encert de les darreres jornades, i el partit va quedar molt ben encarrilat a la primera part, de manera que l’entrenador va poder donar minuts a jugadores menys habituals i fer entrar en la dinàmica tots els components de l’equip, de cara a una temporada que serà molt llarga.

L’Escola de Futbol Bonaire està patint un inici de temporada complicat on els està costant fer-se a la categoria, però és un equip en evolució que no va posar les coses gens fàcils, d’aquí que l’1-4 fos un meritori resultat que de retruc serveix per situar l’equip, encara que sigui momentàniament, en la plaça que donaria dret a jugar la promoció d’ascens.

El balanç de les primeres 7 jornades és fantàstic, amb 5 victòries, un empat i només una derrota, i està acostant l’equip a l’objectiu de la permanència ràpidament, però és que fins i tot està superant les expectatives i està situant l’equip a una zona que ni molt menys ens podíem esperar abans de començar la temporada, la lluita per l’ascens.

Tot i els bons resultats, l’equip ha de seguir treballant amb els peus a terra, ja que la prioritat és assolir la permanència sense patiments, i encara queden moltes jornades, però això no treu que l’afició estigui cada cop més il•lusionada amb aquest Femení.

I aquest dijous, a les 18h, en partit avançat pel pont a la 8a jornada de lliga, el Narcís Sala viurà un partidàs, segon contra tercer, un derbi amb l’Espanyol B en la lluita per les primeres posicions, el millor futbol femení que es pot gaudir actualment sense sortir de la ciutat de Barcelona, no us el podeu perdre!

Tots amb el femení!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS