El Juvenil A esgarrapa un bon empat a Manlleu, però se li escapa la victòria

Encara que un punt fora de casa sempre és positiu, la sensació va ser que es va escapar una victòria que va poder ser molt clara. El Sant Andreu va ser ampli dominador del partit, amb excepció dels primers 15 minuts.

En aquest primer quart d’hora els locals van sortir amb força i van empènyer molt, mentre els andreuencs encara li estaven prenent la mesura al partit.

Després d’aquesta primera fase el domini del Manlleu va remetre, els visitants van començar a prendre el control i les jugades de perill van començar a succeir-se a l’àrea local. Artigas va tenir la primera gran ocasió, amb habilitat es va escapar dels seus defensors i va ser clarament travat dins de l’àrea, quan ja s’havia plantat sol davant el porter. El que va semblar un clar penal va acabar en targeta groga per al davanter visitant, en una decisió polèmica i sorprenent.

De nou Artigas va tenir en les seves botes una gran oportunitat, després d’una bona jugada quatribarrada per la banda esquerra, però la seva rematada, amb el porter ja superat, es va escapar alt per molt poc. Més tard seria Fabià el que va estar a punt d’obrir el marcador, però la seva rematada de cap a la sortida d’un corner acabaria estavellant-se en el pal. No hi havia sort.

El Manlleu, mentrestant, solament s’apropava amb cert perill en jugades a pilota parada. Però a partir del minut 40, amb l’expulsió de Xevi Canela, el seu joc ofensiu pràcticament va desaparèixer, i es limitarien la resta del partit a tancar-se enrere i intentar alguna contra esporàdica.

El Sant Andreu, amo total del joc i de la possessió, va tenir ocasions per acabar golejant, però es va estavellar davant la gran actuació del meta local Iván, que amb les seves grans intervencions va evitar la derrota del seu equip. Artigas, Martí, Víctor i Adri Ruiz a punt van estar d’aconseguir el gol de la victòria en aquesta segona meitat, mentre el domini local era absolut, i més encara després d’una segona expulsió local mancant 18 minuts per al final.

Encara que els visitants van seguir assetjant la porteria rival i el perill rondava una vegada i una altra l’àrea local, no va haver-hi manera d’aconseguir batre la porteria del Manlleu. El joc es va tornar molt travat, amb contínues aturades, moltes faltes i pèrdues de temps, que posteriorment amb prou feines comptabilitzaria l’àrbitre, ja que va descomptar solament 3 minuts. Els locals havien sabut gestionar molt bé, encara que amb molta sort, la seva inferioritat numèrica i aconseguien salvar amb molt esforç un punt, en un partit que bé podria haver acabat en golejada visitant.

No se li pot reprotxar res als nostres jugadors, si de cas la falta de punteria, que no deixa de ser un accident, però en cap cas la seva actitud en aquest partit i en els anteriors, on han demostrat merèixer molt més del que han aconseguit fins ara.

Camp:
Camp Municpal d’esports de Manlleu. Tarda molt freda i uns 300 espectadors

AEC Manlleu:
Iván González ,Lanzas (Adrià, min. 90), Carbó, Torres, Bastidas, Xevi Canela, Jacobs (Ot, min. 73), Cisteró, Jep (Moha, min. 65), Juan i Álex (Pau, min. 78).

UE Sant Andreu:
August, Martí (Xavi Vicente, min. 76), Jarque, Jilmar, Pol, Sergio (Rojas, min. 69), Artigas (A. Ruiz, min. 64), Arthur, Bernat (Canut, min. 61), Víctor i Fabià.

Àrbitre:
Sánchez Aparicio. Va amonestar a Lanzas i Cisteró (2, min. 72); i a Martí, Jarque, Jilmar, Sergio, Artigas, Fabià i Rojas. Vermella a Xevi Canela (min. 39).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS