El Juvenil A mereix més contra el campió

Els andreuncs van fer un pas cap endavant respecte l’últim partit, però una altra vegada no van tenir fortuna i segueixen sense puntuar al Narcís Sala. L’equip va posar-ho tot sobre el terreny de joc i va fer mèrits sobrats per puntuar contra el campió de Lliga i Copa.

Juvenil A 0  – RCD Espanyol 1

Durant els primers 45 minuts els espanyolistes van dominar el partit davant un Sant Andreu molt bé posicionat, que es defensava amb ordre i buscava sortir a la contra. No va haver-hi moltes ocasions durant aquest primer període, però si dos molt clares, una per a cada equip. Primer els andreuencs van  poder avançar-se amb una rematada de Sergio que la defensa blanquiblau va salvar sota els pals quan ja es cantava el gol local. Poc més tard, August salvava un un contra un de Moha de manera brillant. I Mancant un minut per arribar al descans va arribar el gol visitant, en rematar Moha de cap en la mateixa línia de gol una jugada embrollada i plena de rebutgs. Una jugada molt protestada pels locals, en considerar que Moha estava en línia amb l’últim defensor local en el moment de la rematada, i no haver-hi cap altre jugador que pogués trencar la posició de fora de joc, ja que el meta August, en el seu intent de rebuig, es trobava a la vora de l’àrea petita. Àrbitre i auxiliar van dubtar, però van acabar concedint el gol.

En la represa, els quatribarrats es van tornar més ofensius, i van passar a dominar a poc a poc el partit, per acabar tancant al seu rival i convertir al meta Pau en el seu millor jugador. L’Espanyol va anar desapareixent del partit i amb prou feines va crear perill en aquesta segona meitat, però la sort va estar de la seva part davant les clares ocasions que Bernat, Arthur, Víctor i Pol van estar prop de materialitzar en gol.

Amb els visitants tancats a la seva àrea i demanant l’hora es va arribar al final del partit, amb una derrota i un càstig injust per un Sant Andreu que va plantar cara i va oferir una molt bona imatge davant un dels grans equips de la categoria, però que ahir va sofrir per portar-se una victòria que en honor a la veritat no va ser merescuda vist el desenvolupament del partit i els mèrits dels quatribarrats.Camp: Narcis Sala, bona entrada

UE Sant Andreu: August, Martí, Jarque, Jilmar, Pol, Sergio, Artigas, Arthur, Adri Ruiz, Víctor i X. Casanova.
També van jugar: Rojas, Canut, Fabià i Bernat.RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Iván, Maxi, Eric, Joan, Mamadou, Miravent, Moha, Kilian i Víctor García.
També van jugar: Aitor Granados, Pablo de Castro, Pau Belana i Brian.Gol: 0-1, Moha (min.43).Àrbitre: José Antonio Salas Montoro. Va amonestar a Maxi, Eric, Miravent, Kilian i Jilmar i Sergio.

Foto: Morata (El Mundo Deportivo)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS