El líder visita el Narcís Sala

Huracán València s’ha mostrat com l’equip més sòlid en aquest inici de temporada i és, sens dubte, el gran aspirant a ser campió de grup aquesta campanya. Els valencians, imbatuts fins ara, visiten aquest vespre per segona vegada l’estadi andreuenc.

Tothom recorda el duel contra l’equip blanc i vermell de la temporada passada. Un partit que es va haver de suspendre per la pluja i que en la seva represa, setmanes després, va acabar amb victòria visitant per 2 a 5. Ja apuntava maneres aquell Huracán, que finalment es va classificar per play-off fent un bon paper i caient a la tanda de penals.

Aquesta temporada han tornat a començar forts i ràpidament s’han situat líders. Divuit punts en vuit jornades els situen al capdemunt de la taula, amb cinc victòries i tres empats. Juntament amb l’Hospi, l’únic equip que encara no coneix la derrota.

El Sant Andreu però ja va demostrar la temporada passada que es troba més còmode jugant contra els equips de dalt de la classificació, contra els qui va treure els millors resultats. La visita del líder de l’any passat, l’Atlètic Balears, va acabar amb una gran victòria quadribarrada.

I si venim de visitar l’equip més sòlid defensivament de la categoria, l’Olímpic, avui toca el segon que menys gols ha rebut. I és que els valencians només han encaixat dos gols en contra, això sí, tots dos fora de casa.

A continuació podeu veure la prèvia del partit de BTV, amb declaracions del tècnic Piti Belmonte:

Foto: huracancf.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS