Ja a la venda la nova samarreta!

Les samarretes pels aficionats ja estan a la venda a les oficines del club, en l’horari d’atenció al públic(10H-13H, 17-19H), o a la nova botiga de venda per internet al web. I dijous, coincidint amb la presentació del futbol base, i diumenge al partit del primer equip, s’instal•larà una parada al Narcís Sala.

Les samarretes de màniga curta costaran 39 euros i estan disponibles en múltiples talles, els patronatges segons el fabricant serien:
4XS (Fins a 4 anys), 3XS (Fins a 8 anys), 2XS (Fins a 12 anys) i XS, M, L, XL per adults, aproximadament.

Les talles S i M són molt semblants de mida, pel que s’ha optat per només comercialitzar la M de moment.

Es podran adquirir al club, o per internet, per internet s’hi hauran d’afegir les despeses de gestió.

Les equipacions pel futbol base es seguiran adquirint a Benitosports.

Coincidint amb la presentació del futbol base, s’instal•larà una parada perquè tots els pares i familiars que ho desitgin puguin adquirir amb la samarreta oficial que ja llueixen els seus fills, i igualment el diumenge coincidint amb el partit contra l’Espanyol B, es tornarà a instal•lar per tal de facilitar als aficionats que puguin comprar-la, a banda de bufandes, ara que s’acosta l’hivern, gorres, tasses, pilotes oficials amb l’emblema del club i divers material del club.

A banda, es posa en marxa la nova botiga per internet del club, per tal que els aficionats puguin adquirir els productes des de casa, i rebre’ls al seu domicili.
La nova botiga al web incorpora un mitjà de pagament segur i s’estrena coincidint amb el llançament de la nova samarreta pel públic general.

Vesteix-te quadribarrat i anima el teu equip!
A tot arreu amb la quadribarrada, la samarreta que tothom vol lluir, de prebenjamins al primer equip, juvenil o femení, presumeix de sang i or al pit!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS