Ja a la venda la nova samarreta!

Les samarretes pels aficionats ja estan a la venda a les oficines del club, en l’horari d’atenció al públic(10H-13H, 17-19H), o a la nova botiga de venda per internet al web. I dijous, coincidint amb la presentació del futbol base, i diumenge al partit del primer equip, s’instal•larà una parada al Narcís Sala.

Les samarretes de màniga curta costaran 39 euros i estan disponibles en múltiples talles, els patronatges segons el fabricant serien:
4XS (Fins a 4 anys), 3XS (Fins a 8 anys), 2XS (Fins a 12 anys) i XS, M, L, XL per adults, aproximadament.

Les talles S i M són molt semblants de mida, pel que s’ha optat per només comercialitzar la M de moment.

Es podran adquirir al club, o per internet, per internet s’hi hauran d’afegir les despeses de gestió.

Les equipacions pel futbol base es seguiran adquirint a Benitosports.

Coincidint amb la presentació del futbol base, s’instal•larà una parada perquè tots els pares i familiars que ho desitgin puguin adquirir amb la samarreta oficial que ja llueixen els seus fills, i igualment el diumenge coincidint amb el partit contra l’Espanyol B, es tornarà a instal•lar per tal de facilitar als aficionats que puguin comprar-la, a banda de bufandes, ara que s’acosta l’hivern, gorres, tasses, pilotes oficials amb l’emblema del club i divers material del club.

A banda, es posa en marxa la nova botiga per internet del club, per tal que els aficionats puguin adquirir els productes des de casa, i rebre’ls al seu domicili.
La nova botiga al web incorpora un mitjà de pagament segur i s’estrena coincidint amb el llançament de la nova samarreta pel públic general.

Vesteix-te quadribarrat i anima el teu equip!
A tot arreu amb la quadribarrada, la samarreta que tothom vol lluir, de prebenjamins al primer equip, juvenil o femení, presumeix de sang i or al pit!

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019