La Nit de l’Esport de Sant Andreu, un èxit

Els 4 equips que van assolir ascensos la temporada passada, encapçalats pel Juvenil A, la família de l’expresident Francesc Aresté i l’exdelegat Antoni Cusidó van recollir els guardons de la nit de l’esport andreuenc per la seva trajectòria lligada a la U.E. Sant Andreu.

A la tarda, a la Fàbrica de Creació de Can Fabra va tenir lloc la gala pels més menuts, que es fa una mica abans per alleugerir de temps la gala principal, i l’Aleví H va recollir-hi el seu merescut premi amb visible alegria.

A partir de les 20h30 es va celebrar la vetllada principal, amb els altres tres equips premiats, Juvenil A, Cadet C i Cadet E van recollir les seves medalles.

Entrenadors, capitans i jugadors d’aquests equips van recollir els trofeus. A la imatge la representació del club amb capitans, entrenadors i directius amb els guardons.

Especialment emotiu va ser l’homenatge a en Francesc Aresté, tants anys darrere el club, com President, essent també President de la comissió del Centenari, sempre impulsant el futbol al nostre poble, la seva família va recollir el merescudíssim guardó. 

També recollí el seu guardó el delegat durant 23 anys, de finals dels 60 als 90, i secretari de la Junta n’Antoni Cusidó.

A banda dels jugadors i entrenadors guardonats, en representació del club i assistiren el president, el vicepresident i un dels directius de l’Àrea Social.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS