El club, guardonat a la XII Nit de l’Esport de Sant Andreu

Aquesta vespre, a les 20h30 i a Can Fabra, es premiaran els equips del club que van aconseguir ascensos i també es reconeixerà la trajectòria dels històrics Antoni Cusidó, delegat, i el president Francesc Aresté.

Quatre equips del nostre club rebran aquest reconeixement que es dóna cada temporada als millors esportistes del poble, organitzat per l’Ajuntament del Districte. El Juvenil A va aconseguir l’ascens a la màxima categoria estatal del futbol formatiu, la Divisió d’Honor, mentre el Cadet C va aconseguir l’ascens a Preferent, el Cadet E a Primera Divisió i l’Aleví H a Tercera Divisió.

La vetllada servirà també per reconèixer la figura d’algunes persones que han ajudat al desenvolupament de l’esport entre nosaltres, premi que enguany homenatjarà en Antoni Cusidó i Bagué, delegat del club entre 1969 i 1992 i que també fou secretari de la Junta Directiva.

També es recordarà amb un altre guardó la memòria de l’expresident Francesc Aresté i Prats, president del club del 1961 al 1963, del 1979 al 1986, i de la Comissió del Centenari l’any 2009.

Els joves del planter del club podran gaudir de compartir el vespre amb altres esportistes destacats de Sant Andreu, com les waterpolistes Anna Copado i Ona Messeguer, medallistes olímpiques, o la nedadora Èrika Villaécija, diploma olímpic i medallista europea, també guardonades.

L’acte principal tindrà lloc a partir de les 20h30 a la Fàbrica de Creació de Can Fabra, si bé l’Ajuntament enguany ha dividit l’esdeveniment en dues parts, doncs hi haurà un acte previ a les 18h30 al mateix lloc per guardonar els esportistes més petits, a on assistiran els nostres alevins, mentre els altres tres equips rebran el guardó a la gala principal.

Tots dos actes són oberts al públic.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS