La UE Sant Andreu al Campionat del Món de policies i bombers

Un equip de Mossos d’Esquadra va participar al Campionat del Món de policies i bombers de futbol indoor que es va celebrar la passada setmana a Holanda, vestint els colors de la U.E. Sant Andreu i donant a conèixer el club i el país.

L’equip va participar al World Police Indoor Soccer Tournament, que es va celebrar entre els dies 8 i 12 d’octubre de 2012, a Eibergen (Països Baixos) i va lluir la samarreta quatribarrada al llarg dels dies de competició.

El WPIST, és un prestigiós torneig de futbol sala destinat a policies i bombers que es considerat el mundial de l’especialitat, i que cada octubre es celebra a la població d’Eibergen i altres  poblacions de les rodalies als Països Baixos.

Enguay es jugava la “Jubilee Edition” per celebrar que s’arribava a la trentena edició, i es van reunir uns 180 equips d’uns 50 països, distribuïts en tres categories, veterans, femenina i masculina la qual agrupava gairebé 100 equips.

Entre els països representats cap destacar que hi havia delegacions del Brasil, Jordània, Ucraïna, Rússia, de l’Europa de l’Est, repúbliques de l’antiga Iugoslàvia, Estats Units, Bèlgica, Holanda, França, Turquia, Israel, Curaçao, repúbliques de l’antiga URSS, Austràlia i aquest any també de Hong Kong.

L’equip dels Mossos, va quedar enquadrat al grup “I”de la categoria masculina, juntament amb els equips Praag LBPD (República Txeca) IPA Timis (Romania) Alsace-Strasbourg (França) Stekene (Bèlgica) Bolton (Anglaterra) Lisse (Països Baixos) Rosenheim (Alemanya)

Aquest grup, va resultar ser uns dels més competitius i igualats de la fase de lligueta del campionat, i va deixar l’equip català en quarta posició, tot i mantenir opcions fins a darrer moment de classificar-se entre els tres primers i superar la ronda.

Malgrat això l’equip dels Mossos ja prepara l’edició del WPIST 2013 que serà la seva quarta aparició, i el Mallorca Tournament on en la primera edició van fer la quarta posició.

Finalment en categoria masculina els vencedors van ser els russos de Sant Petesburg, dominadors de les tres darreres edicions, que van guanyar la final contra la policia del Kazakhstan.

Durant la seva estància es va aprofitar per fer relacions, intercanvis d’impressions i d’obsequis amb els agents de policia participants tot en un clima de germanor.

Els participants agraieixen a la Unió Esportiva Sant Andreu, al Sindicat de Policies de Catalunya i al Club Esportiu dels Mossos d’Esquadra, la seva col·laboració amb els membres de l’equip.

Els resultats complerts del campionat es poden consultar a l’enllaç http://www.toernooi.nl/sport/event.aspx?id=48BDF253-7E79-4F62-9260-EADF35D6D8F6&event=1

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS