Melo no viatja a Oriola

El central té l’alta mèdica però encara no està al 100% per competir i queda fora de la llista juntament amb Xavi i Borja, lesionats, i Llobet i Cristian, per decisió tècnica. El rival, l’Orihuela, és l’únic equip que encara no coneix la victòria aquesta temporada.

L’equip alacantí, després de tot l’enrenou institucional i judicial, es va incorporar a la lliga amb la competició ja començada. Ha jugat menys partits que tota la resta, però l’inici no ha estat gens bo i, de fet, aquesta setmana això ja li ha costat el càrrec al seu tècnic Sergio Inclán. El seu substitut, Nino Lema, s’estrenarà a la banqueta Oriolana aquest diumenge.

L’equip escorpí ocupa la vintena plaça, amb 6 punts de 27 possibles, sumant 6 empats i 3 derrotes. A més, ve d’una derrota abultada a camp del Reus, on va caure per un clar 3 a 0. Uns condicionats que han propiciat el canvi d’entrenador i que demà (17.00h) els pot servir de revulsiu en el partit contra el Sant Andreu.

Els quadribarrats recuperen Azparren, que ha superat els problemes als adductors, però no Melo, que encara no té bones sensacions tot i l’alta mèdica. Xavi Jiménez i Borja, per lesió, i Llobet i Cristian, per decisió tècnica, tampoc entren a la llista.

El Sant Andreu buscarà tornar a guanyar a Los Arcos després de dues temporades sense fer-ho, amb dues derrotes. En total, de cinc visites el balanç és de dues victòries andreuenques per tres triomfs locals.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS