Nou revés del Juvenil A

Els quadribarrats van caure per 1 a 2 contra el Badalona al Narcís Sala, camp que s’està resistint i on fins ara ha estat impossible puntuar. Dijous (19.45h) tindran una nova oportunitat, en el partit ajornat per la pluja contra l’Espanyol.

Juvenil A 1 – CF Badalona 2

Aquesta vegada les expectatives semblaven molt bones ja des del minut 1, quan Bernat, de cap, va aprofitar una bona assistència d’Adri Ruíz per avançar als andreuencs. Les coses no podien començar millor i més veient com el cop va afectar durament els badalonins, que durant 20 minutos van semblar estar fora del partit i a la mercè dels locals, que van poder augmentar l’avantatge en diverses ocasions. Sobretot per part de Bernat, novament, que després d’una bona jugada individual va acabar rematant molt prop de l’escaire de la porteria visitant.

A poc a poc el furor inicial dels quadribarrats anava remetent i el partit es va anivellar per acabar el primer període molt igualat però amb merescuda avantatge dels locals.

La segona part ens va mostrar l’altra cara de la moneda, i el Badalona va retornar el cop rebut no més iniciar-se el partit, posant l’empat en el marcador per mitjà de Jordi quan solament s’havien complert 2 minuts des de la represa. Aquesta vegada els que van acusar el cop van ser els andreuencs, que van semblar quedar-se totalment bloquejats i incapaços de sobreposar-se durant la resta del partit. El Badalona va dominar amb facilitat i fruit d’aquest domini va arribar el gol de la victòria visitant en transformar Angel una falta directa en el minut 64.

Els visitants van controlar la resta del partit amb facilitat i sense dificultats davant un Sant Andreu que ja s’havia anat totalment del partit i no va ser capaç d’inquietar al rival ni de crear ocasions per igualar el marcador.

A l’equip li està costant agafar el pols a la categoria i aparcar els nervis, però no ha de caure en la desesperació perquè hi ha qualitat suficient per competir bé i aconseguir l’objectiu, que no ha de ser un altre que el de mantenir-se en divisió d’honor.

Aquest Dijous, a les 19:45, es jugarà el partit de la cinquena jornada, en el seu moment ajornat per la pluja, davant el RCD Espanyol, per després tenir una setmana de descans abans d’acudir a l’important partit en camp del Manlleu, un rival directe en la lluita per la salvació, i on estem segurs que l’equip donarà el millor se si mateix.

Camp: Narcís Sala. Uns 300 espectadors

UE Sant Andreu: Aliaga, Jarque, Pol, Josevi (Martí,  min. 75),  Jilmar, Sergio, Adrià Ruiz, Arturo (Fabià,  min.67), Artigas, Casanova (Rojas, min. 58) i Bernat (Canut, min. 75)

CF Badalona: Vergara, Roselló, Serra, Ríos (Gual, min. 79), Pujol (Cáceres, min. 46), Eros, Carles, Iborra, Jordi (Garrido, min. 88), Pluvins (Canelada, min. 82) i Ángel.

Gols: 1-0, Bernat (min. 1); 1-1, Jordi (min. 47); 1-2, Ángel (min. 64)

Árbitre: López Carballo .Va amonestar a Sergio i Rojas dels locals i a Carles, Iborra i Cáceres dels visitants.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS