S’acumulen les baixes

L’equip no podrà amb fins a 6 jugadors aquest diumenge a Alcoi: Melo, sancionat per acumulació de grogues, i Edgar, Azparren, Xavi Jiménez, Gómez i Borja, per lesió, no viatgen a terres alacantines. La tornada de Cárdenas és la notícia positiva. Víctor repeteix a la llista.

La marató de partits que està havent d’afrontar el Sant Andreu segueix causant baixes. El partit de dimecres contra Huracán ens deixa les lesions de Xavi Jiménez, als isquiotibials, i d’Edgar i Azparren, als abductors. Encara haurem d’esperar uns dies per conèixer els períodes de baixa de cadascun, quan la inflamació baixi i se’ls hi puguin fer més proves mèdiques.

A aquestes tres baixes s’hi sumen la de llarga durada de Borja, la de Gómez i la de Melo, que dimecres va veure la cinquena targeta groga i haurà de complir cicle. L’eix defensiu de les darreres jornades, per tant, està fora pel partit de demà a les 17.00h contra l’Alcoyano a El Collao.

Torna en canvi a la llista Cárdenas, després de quatre setmanes de baixa per una lesió al quàdriceps. El seu retorn s’uneix al de Dídac, que ja va poder completar uns minuts contra l’Huracán, i sembla ser l’opció per ocupar el centre de la defensa.

Un partit, el de demà, en el que els quadribarrats es trobaran un Alcoyano en plena línia ascendent. Després de baixar de la Segona A la temporada passada i de començar aquesta amb molt mals resultats, l’equip blanc-i-blau ha encadenat tres victòries consecutives que el deixen, amb 14 punts, a tocar de la zona de play-off.

Tot i això, només una de les quatre victòries que han sumat ha estat a casa. Un factor que segur els motivarà per demostrar demà a el públic de El Collao el que vénen fent en les darreres jornades fora de casa.

Els quadribarrats no guanyen a l’estadi alacantí des de la temporada 2006-2007. En les darreres tres visites només han pogut sumar-hi un punt.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS