Signat el conveni amb la Plataforma Proseleccions

El Sant Andreu, juntament amb deu equips més del futbol català, ha segellat aquesta tarda al Palau de la Generalitat l’acord per col·laborar al reconeixement internacional de les seleccions catalanes. El president Manuel Camino n’ha estat l’encarregat.

La coordialitat ha estat el clima predominant entre presidents de Sant Andreu, Barça, Espanyol, Sabadell, Girona, Nàstic, Llagostera, Lleida, Reus, Badalona i Prat. Aquests onze clubs han respost la crida de la Plataforma Proseleccions per comprometre’s a aportar el seu gra de sorra en la tasca de lluitar per unes seleccions catalanes reconegudes.

El Molt Honorable President de la Generalitat, Artur Mas, ha fet la recepció oficial als onze presidents abans de començar el propi acte. Isabel Tarragó, presidenta del Llagostera, ha exercit de portaveu i ha expressat el desig dels clubs d’estar al costat del que la majoria de la població catalana vulgui.

Posteriorment s’ha procedit a la signatura del conveni per part de tots els dirigents, abans de fer-se la fotografia protocolaria escenificant l’acord. En ella hi apareixen els presidents dels clubs, que han estat acompanyats per un directiu. En el cas andreuenc, ha estat el conseller d’administració Toni Molina.

Fotos: Jordi Bedmar-Generalitat de Catalunya i Àngel Garreta-remimages.com.

Més en

Nova temporada, noves il·lusions

Premsa18 d'agost de 2018

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018