El central andreuenc és la gran novetat en la convocatòria per rebre aquest vespre (20.00h) l’Huracán al Narcís Sala. El juvenil Víctor Alonso repeteix novament convocatòria mentre que Gómez, Cárdenas i Borja segueixen lesionats i es perden el partit contra el líder.

Han passat exactament dos mesos des que el passat 10 d’agost, Dídac es trenqués el pòmul en el partit de semifinals del Torneig dels Històrics contra el Cornellà. Un xoc amb un jugador de l’equip verd en una disputa per la pilota el va obligar a passar pel quiròfan.

Acabava pràcticament el mes d’agost i llavors començava la recuperació. Després d’unes setmanes de repòs, el de Sant Andreu va començar a córrer en solitari per recuperar la forma física. El següent pas era posar-se i habituar-se a la màscara protectora, amb la que ja fa una mica més d’una setmana que hi treballa.

Finalment, una vegada superat tot aquest procés i integrat de nou en els entrenaments amb el grup, Dídac ja està preparat per tornar. I ho farà en un partit d’alçada, la visita del líder de la categoria al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS