UE Sant Andreu 2 – CF Pobla Mafumet 0

L’equip ha aconseguit una bona renda en el partit d’anada de la ronda final de Catalunya contra La Pobla gràcies als gols d’Edgar i Quim Araujo en la primera part. Els tarragonins han plantat cara, però l’eliminatòria queda ben encaminada per a la tornada.

Els altres noms de la jornada han estat els de John Neeskens i Cristian Riera, que han pogut disputar els seus primers minuts oficials amb la samarreta quadribarrada. Tots dos ho han fet per la banda esquerre i responent amb garanties els minuts que han estat sobre el terreny de joc.

El filial grana ha sortit disposat a discutir-li va pilota al Sant Andreu, i de fet ho ha aconseguit en els deu primers minuts de partit. A partir de llavors, els de Piti Belmonte s’han fet amb el domini i les aproximacions a l’àrea han començat a arribar en les botes de Josu, que ha tingut dos xuts al 9′ i al 15′.

Després de l’impuls inicial, els tarragonins no aconseguien arribar als dominis d’Èric i veien com el Sant Andreu continuava atacant. Edgar, al 24′, rematava amb el cap a les mans d’Alberto Varo. No perdonava en canvi el pichichi andreuenc dos minuts més tard, quan aprofitava un xut passat de Josu per caçar la pilota al segon pal i innaugurar el marcador.

El mateix camí seguia Quim Araujo només quatre minuts més tard, fent el segon amb un xut des de la frontal que sorprenia el porter tarragoní. Amb el 2 a 0, La Pobla ha tingut resposta amb un xut des del vèrtex de l’àrea de Marc Vernet, però Èric ha respost atent refusant el perill.

La segona meitat ha estat més oberta. Una rematada d’Azparren a la sortida d’un córner i una altra de Quim Araujo a centrada de John Neeskens, feien rondar el tercer gol quadribarrat. Tots dos equips han tingut un parell d’arribades amb rematades molt desviades, però les ocasions clares no han arribat fins els darrers deu minuts de partit.

Al 81′, John recollia una centrada al segon pal de Xapi Arnau, la tornava a posar a l’àrea i David Prats enviava fora per poc. Els visitants tenien també les seves opcions i feien lluir Éric amb un xut de Victor Olivé. Els mateixos dos protagonistes es tornarien a trobar en el següent atac de La Pobla amb el mateix resultat, tot i que aquesta vegada el porter andreuenc blocava la pilota.

A l’altra porteria, Josu i Quim Araujo tenien opció de fer el tercer, però Alberto Varo i la defensa ho impedien refusant bé la pilota. Els d’Ivan Moreno han buscat un gol que els donés més opcions per la tornada bolcant-se en el descompte i s’han trobat novament amb un Éric encertat a desviar el perill, aquest cop per alt.

La tornada, el dia 17 a La Pobla amb un resultat que dóna optimisme de cara les opcions de passar ronda.

UE Sant Andreu: Éric, Xapi Arnau, Melo, Azparren, Arnau, Jorge, Aitor, Llobet (David Prats 78′), Quim Araujo, Josu (Cristian Riera 89′) i Edgar (John 61′).

CF Pobla de Mafumet: Alberto Varo, Aitor Casas, Xavi Boniquet, Prince (Juli Serrano 77′), Kako (Abel Rita 72′), Joselu, Marc Vernet (Victor Olivé 60′), Toni Conill, Ernest Folgàs, Joan Sabaté i Charly.

Gols: 1-0 Edgar (26′), 2-0 Quim Araujo (30′).

Àrbitre: Navarro Jiménez, del col·legi de Manresa. Ha mostrat la groga al local Xapi Arnau i al visitant Ernest Forgàs.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS