Víctor, novetat en la llista per Xàtiva

El migcampista del Juvenil A entra per segona vegada aquesta temporada en una convocatòria del primer equip. Per contra, Gómez, Cárdenas, Dídac i Borja, lesionats, i Llobet i Cristian Riera, per decisió tècnica, no viatgen a terres valencianes.

No serà segur un partit fàcil el de demà. L’Olímpic s’està mostrant com l’equip més efectiu del campionat, segon a la classificació, en solitari, amb 14 punts. Crida moltíssim l’atenció però que només dos equips dels 21 del grup tercer han marcat menys gols que els blancs.

Els de Xàtiva només n’han anotat quatre, havent aconseguit quatre victòries per la mínima. A això s’afegeix la seva solidesa defensiva: només un gol encaixat en 630 minuts. El va aconseguir el Prat fa deu dies, un gol que va donar els tres punts als potablava.

A nivell de precedents, la temporada passada la visita andreuenca a La Murta es va saldar amb un empat a zero. De cinc visites a l’Olímpic, el Sant Andreu només ha pogut sumar els tres punts en una ocasió, la temporada 90-91.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS