Vols jugar a futbol femení?

La U.E. Sant andreu té la millor oferta de futbol femení dins la ciutat de Barcelona. Encara queden places per practicar l’esport que més t’agrada. Amb els millors entrenadors per aprendre, gaudir i jugar. T’hi esperem!

La U.E. Sant Andreu compta amb 6 equips de futbol femení i un primer equip femení a Segona Divisió estatal, essent el club de futbol femení amb l’activitat dins la ciutat que milita a una categoria més alta, amb les instal·lacions a tocar de la parada de les línies 9 i 10 de metro 11 de Setembre, i a cinc minuts de les parades de la L1 i L5 de Fabra i Puig, Sant Andreu i Sagrera.

A més, el club es troba a l’entrada nord de Barcelona, amb molt fàcil accés, als mateixos 5 minuts de distància de les estacions de tren de rodalies de Sagrera, Sant Andreu Comtal i Sant Andreu Arenal.

A banda de les bones comunicacions per aquelles joves que es vulguin acostar a les nostres instal·lacions, el club ofereix equips per les diverses edats, per tal que les noies de la ciutat que estimin el futbol també el puguin practicar tinguin l’edat que tinguin a partir de prebenjamí.

L’aposta del club pel futbol femení no s’atura, i el club busca jugadores per completar els seus equips, especialment nascudes entre el 1998 i el 2001.

El club compta amb entrenadors i entrenadores molt preparats com ho demostra la confiança dels pares que ens fan ser el major futbol base del país, i el major femení de la ciutat, pel que les jugadores podran gaudir d’una formació esportiva del primer nivell.

El darrer any diverses jugadores del club han estat seleccionades per la selecció catalana o del barcelonès.

L’aposta per fomentar el futbol femení fa que qualsevol nova jugadora sigui benvinguda, des de les principiants, fins aquelles que desitgen perfeccionar el seu nivell, gràcies als entrenaments gaudiràs d’aprendre de pressa i de passar-t’ho bé jugant i fent esport.

Si t’interessa, pots enviar un correu electrònic a l’adreça futbolfemeni@uesantandreu.cat i ens posarem en contacte amb tu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS