Bon punt del Juvenil A davant el Mallorca, que podia haver estat més

El Juvenil A va tornar a realitzar un bon partit davant un altre equip de la zona alta, el Mallorca, però va faltar el gol que hagués fet que la victòria es quedés a casa. El 0-0 inicial no es va moure del marcador.

No obstant això va haver-hi ocasions per haver aconseguit el gol, sobretot en la primera meitat, on els andreuncs van merèixer molt més. Víctor, en una falta directa que es va escapar per molt poc, prop de l’escaire, va poder avançar als locals, i poc més tard de nou Víctor va ser a punt d’inaugurar el marcador després d’una bona passada de Fabià.

El Mallorca mentrestant, intentava fer-se amb la possessió, però no s’apropaven amb massa perill a la porta defensada per Aliaga, que es va mostrar molt segur durant tot el partit. Cedric, el seu davanter centre, es va mostrar com el seu jugador més incisiu i va tenir la seva millor opció en una rematada de cap que va marxar fora. Però durant aquest primer període les millors oportunitats van seguir sent quadribarrades. Fabià va estar molt prop del gol en un parell de bones ocasions, a l’igual que Artigas, però sense sort.

La segona meitat va ser molt igualada, amb els mallorquins apropant-se una mica més a l’àrea local, i els andreuencs buscant sorprendre més a la contra, però certament amb poques ocasions clares per a cap dels dos equips. En les escasses oportunitats d’aquest període els porters de tots dos equips es van mostrar molt segurs. Amb el pas dels minuts i sobre un terreny molt pesat per la pluja, els dos contendents van acusar l’esforç físic en els instants finals en un partit molt lluitat i exigent.

El Sant Andreu encadena el seu tercer partit sense conèixer la derrota, però igual que va passar la setmana passada a Girona, amb la sensació de poder haver aconseguit un major premi. Però també és important que quan la sort no està de cara seguir sumant cada jornada. El que és clar és que l’equip va tornar a demostrar una altra vegada que és competitiu davant qualsevol rival, fins i tot amb els favorits, i que a poc a poc va prenent el pols a la categoria.

Incidències: Al voltant de 250 espectadors van presenciar el partit en el Narcís Sala. Va ploure durant gran part del partit.

UE Sant Andreu: Aliaga, Martí, Jarque (Xavi Vicente), Jilmar, Pol, Sergio (Rojas), Fabià, Arthur, Artigas (Bernat), Víctor i Adri Ruíz (Canut)

RCD Mallorca: Tolo, Campins, Xisco (Juanito), Carrillo, One, Pacheco, Agus, Cristeto, Cedric (Alvaro), Paez (Blasco)i Marco (Marc).

Àrbitre: Vicente Alexandre Muñoz Baquero.

Targetes: Grogues pel Sant Andreu a Martí i Sergio i pel Mallorca a Cristeto i Campins.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS