Col•labora amb la Marató de TV3 i entra al partit contra el Mallorca B

El club col·labora amb la Marató de TV3 destinada a lluitar contra el càncer. El taquillatge d’aquest partit del 16 de Desembre es destinarà a la Marató i demà a la parada del club que s’instal·larà al Carrer Gran amb motiu de la Festa Major ja es podran comprar entrades a 5 euros.

Tota la recaptació del 16 de Desembre contra el Mallorca es destinarà integrament a la Marató de TV3 que aquest any està dedicada a la lluita contra el càncer.

Aprofitant que el club demà dissabte sortirà al carrer per col·laborar amb els actes de la Festa Major, a la plaça de la Pomera, al Carrer Gran de Sant Andreu cantonada amb Rubén Darío, s’hi instal·larà una parada amb merxandatge i una parada del futbol base del club i es faran jocs pels petits i es repartiran regals com xecs de descompte de la Maquinista o material oficial del club i es vendran també entrades a 5 euros per tots aquells que vulguin l’entrada anticipada i ajudar a la Marató.

I el mateix dia del partit contra el Mallorca, que formarà part dels actes de la Marató, el diumenge 16, s’instal·laran urnes a l’entrada del camp i a banda de comprar entrades tothom podrà fer el donatiu que desitgi per tal que el total sumat al taquillatge s’afegeixi a la lluita contra el càncer.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS