Dimecres a les 19h30, setzens de final de la Copa Federación

Aquest dimecres 28 de Novembre l’equip comença la fase estatal de la Copa Federación, enfrontant-se a un rival molt complicat, la UD Logroñés, en el partit d’anada dels setzens de final d’aquesta competició.

Un partit de molta exigència doncs es tracta d’un dels equips de Segona B eliminats a la ronda prèvia de la Copa del Rei, un equip que la temporada passada va acabar en cinquena posició, al límit del playoff.

Enguany l’equip de La Rioja es troba en novena posició en un grup molt igualat, pel que encara manté totes les aspiracions de disputar playoff, i serà el primer rival de la fase estatal, després que el Sant Andreu es proclamés campió de la fase catalana en derrotar la Pobla de Mafumet.

La setmana ve carregada per l’equip, amb aquest partit, i l’encontre de lliga del cap de setmana avançat a dissabte a les 12h per exigències televisives, ja que serà retransmés per Esport3.

El cartell del partit ha servit també per felicitar l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar per la Medalla d’Honor de l’Ajuntament de Barcelona amb la que ha estat recentment guardonada. Us hi esperem.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS