Domino’s Pizza nou col·laborador del club

La cadena de pizzeries Domino’s és un dels nous col·laboradors del club, amb una dotzena de restaurants a la ciutat de Barcelona i un establiment al centre de Sant Andreu, és líder en l’enviament de pizzes a domicili de la millor qualitat.

La botiga de Sant Andreu es troba al Passeig de Torras i Bages, 28-38, i es poden fer comandes al seu web http://www.dominospizza.es/ o al 901905905 on us serviran immediatament.

El nou col·laborador del club es caracteritza per oferir un producte que és reconegut per tothom com d’altíssima qualitat, i que centra en el menjar italià ben elaborat la seva oferta, essent valorada per clients i crítics com excel·lent dins del sector.

El seu servei d’enviament a domicili us facilita rebre a casa vostra aquest producte sense haver de desplaçar-vos, o també us podeu acostar a un dels seus establiments.

L’empresa Domino’s ha vist el ressò que el club té als seus voltants i s’ha animat a col·laborar amb la U.E. Sant Andreu en una entesa que serà ben profitosa per les dues parts.

Benvinguts!

Més en

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019

Julián García, nou entrenador del filial

Premsa9 de juliol de 2019

David Aragón assegura la porteria

Premsa8 de juliol de 2019