Domino’s Pizza nou col·laborador del club

La cadena de pizzeries Domino’s és un dels nous col·laboradors del club, amb una dotzena de restaurants a la ciutat de Barcelona i un establiment al centre de Sant Andreu, és líder en l’enviament de pizzes a domicili de la millor qualitat.

La botiga de Sant Andreu es troba al Passeig de Torras i Bages, 28-38, i es poden fer comandes al seu web http://www.dominospizza.es/ o al 901905905 on us serviran immediatament.

El nou col·laborador del club es caracteritza per oferir un producte que és reconegut per tothom com d’altíssima qualitat, i que centra en el menjar italià ben elaborat la seva oferta, essent valorada per clients i crítics com excel·lent dins del sector.

El seu servei d’enviament a domicili us facilita rebre a casa vostra aquest producte sense haver de desplaçar-vos, o també us podeu acostar a un dels seus establiments.

L’empresa Domino’s ha vist el ressò que el club té als seus voltants i s’ha animat a col·laborar amb la U.E. Sant Andreu en una entesa que serà ben profitosa per les dues parts.

Benvinguts!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS