Domino’s Pizza nou col·laborador del club

La cadena de pizzeries Domino’s és un dels nous col·laboradors del club, amb una dotzena de restaurants a la ciutat de Barcelona i un establiment al centre de Sant Andreu, és líder en l’enviament de pizzes a domicili de la millor qualitat.

La botiga de Sant Andreu es troba al Passeig de Torras i Bages, 28-38, i es poden fer comandes al seu web http://www.dominospizza.es/ o al 901905905 on us serviran immediatament.

El nou col·laborador del club es caracteritza per oferir un producte que és reconegut per tothom com d’altíssima qualitat, i que centra en el menjar italià ben elaborat la seva oferta, essent valorada per clients i crítics com excel·lent dins del sector.

El seu servei d’enviament a domicili us facilita rebre a casa vostra aquest producte sense haver de desplaçar-vos, o també us podeu acostar a un dels seus establiments.

L’empresa Domino’s ha vist el ressò que el club té als seus voltants i s’ha animat a col·laborar amb la U.E. Sant Andreu en una entesa que serà ben profitosa per les dues parts.

Benvinguts!

Més en

El Sant Andreu rep demà un Premi Nacional Special Olympics Catalunya

Premsa14 de febrer de 2018

Ferran Jutglà, traspassat al València CF

Premsa14 de febrer de 2018

Entrades anticipades pel partit a Horta i promoció pel duel contra el Castelldefels

Premsa13 de febrer de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-0)

Premsa11 de febrer de 2018