El Femení cau a casa de l’Estartit

Les noies s’enfrontaven a l’Estartit, un clàssic del futbol femení català, i a priori, grans favorites per l’ascens, necessitades de punts després d’un mal inici de curs, les locals van fer valer el factor camp per imposar-se 3-2.

L’Estartit, desprès del descens i la decepció de la campanya passada, semblava un equip immers en una crisi important, doncs malgrat la seva història, estructura i pressupost que l’han fet ser un dels clubs punters del futbol femení durant molts anys, enguany l’inici de temporada estava essent complicat.

Les locals necessitaven sobreposar-se als recents resultats i sumar punts, i van convertir la seva ànsia en una victòria desprès de remuntar un resultat que al principi va ser molt favorable a les quadribarrades.

I és que Adri va avançar les andreuenques per dues vegades. Com ja va essent habitual, les nostres van sortir a pel partit i això els va permetre marcar molt ràpidament, només començar, al minut 2. L’equip va gestionar força bé la primera part, amb seguretat defensiva i tranquil·litat, i a l’inici de la segona novament Adri posava el partit molt de cara amb el 0-2.

Les gironines evidentment, havien de mirar de reaccionar, pel que els següents minuts es van llençar a l’atac. Fruit d’aquesta reacció van escurçar el marcador ràpidament, al minut 68.

Però el gol que va resultar més decisiu va ser un encert d’aquells que compliquen molt un partit i que va arribar a més molt seguit en el temps. Al minut 73, Saray llençava una falta directa i establia l’empat, un gol psicològic, doncs deixava les nostres sense tres punts que semblaven força a prop, i en molt pocs minuts i faltant molt poc pel final la gerra d’aigua freda deixava glaçades les quadribarrades.

Les nostres van acusar el cop, mentre les locals es creixien amb els gols, de manera que només 2 minuts després queia el tercer.

10 minuts d’encert de les locals deixaven sense premi a les andreuenques, que no havien fet un partit per merèixer aquest resultat, però aquestes coses passen al futbol, l’encert d’uns es converteix de tant en tant en un càstig massa sever pel rival.

A l’Estartit va sortir un partit d’aquells on uns minuts fatídics tot es gira d’esquena, però les noies segueixen a la part alta de la taula, i s’han de sobreposar als dies desafortunats per seguir gaudint i oferint el bon nivell que estan donant aquest any.

Aquest cap de setmana, un altre dels rivals de dalt, el Nàstic-Escola Valls, passarà pel Narcís Sala per posar a prova les nostres, i hauran de treballar molt per endur-se els tres punts.

Hi esteu tots convidats.

Fitxa del Partit

UE L’Estartit (3): Marta Guixeras, Laura (Berta Thió, m.46), Ada, Gemma (Fatou, m.69), Mery, Steffi, Marina, Saray, Carla, Olga, Judith (Jessi, m.46)

UE Sant Andreu (2): Sílvia, Mar, Petit (Cristina, m.67), Kaki, Carla, Visa, Rocío, Nat, Adri, Sara, Pidy

Àrbitre: Ponsatí Claveguera. Sense targetes.

GOLS:

0-1         2’            Adri

0-2         60’          Adri

1-2         68’          Carla

2-2         73’          Saray

3-2         75’          Steffi

Foto: Josep Vergés – Esport Femení

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS