El Femení empata a casa del líder Barça

El Femení va tornar a sumar un gran punt en empatar a camp del líder, el Barça B. En un partit molt ben disputat per les andreuenques van complicar molt les coses a les blaugranes i van demostrar que poden competir amb qualsevol.

Malgrat l’empat, les quadribarrades es mantenen cinquenes i deixen clar que poden lluitar contra tots els rivals i que els darrers partits contra els equips més poderosos de la categoria no s’han tret els tres punts per petits detalls però que en cap cas l’equip ha estat inferior a cap contrari.

A dues jornades per acabar la primera volta l’equip segueix mostrant-se intens i decidit a fer grans coses i no patir angúnies enguany, i segueix sumant punts i mantenint un to molt positiu.

Diumenge el partit va ser molt lluitat i les andreuenques no es van arronsar, la qualitat tècnica de les blaugrana es va veure compensat per la qualitat i força de les sang i or, de manera que el partit va tenir diverses alternatives i a la primera part es va bellugar per tots dos bàndols, fins al punt que tots dos equips van veure porteria, mentre que la força va ser la tònica d’una segona que ja no va veure canvis en el resultat, tot i dos conjunts que ho van donar tot al camp.

El resultat d’1-1 va ser el definitiu, un bon punt visitant per les andreuenques i un entrebanc per les locals que veuen els seus perseguidors molt a prop, repartiment per dos equips que van oferir un gran partit.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS