El Femení no pot amb l’Espanyol B

En un partit molt igualat decidit per detalls, el Femení va acabar perdent per 0-2 i veu trencada la sèrie de resultats que l’havien alçat a la zona de privilegi de la taula. Malgrat la derrota, es manté 4t, a 2 punts del playoff.

En una primera part de domini quadribarrat, les defenses es van imposar a les davanteres. Les quadribarrades mantenien la pilota, i van crear les poques ocasions del primer temps, amb un xut de falta i un xut llunyà ben aturats per la portera visitant.

Les espanyolistes miraven de contraatacar amb força perill, però la defensa andreuenca es mostrava sòlida. El partit podria haver canviat de signe si al darrer minut d’aquest període la rematada a la sortida d’un córner de l’andreuenca Sil no hagués marxat fregant el pal.

La segona part va començar amb un Espanyol més incisiu, i al primer minut va ser la portera andreuenca Mimi la que va salvar una ocasió. Les andreuenques eren ara les que contraatacaven , i malgrat no dominar tan clarament, seguien creant perill.
Però l’equip no va saber encertar les ocasions, i quan el partit s’acostava ja a un final molt igualat, un córner acabaria amb un remat visitant a la xarxa al minut 68.

Un cop molt dur per les nostres, que malgrat tot no es van enfonsar i van inclinar el camp bolcant-se a l’atac per mirar d’empatar, amb tot l’equip a l’atac, una contra visitant a l’últim minut tancaria un marcador que es podia haver inclinat per qualsevol dels dos equips.

Fitxa Tècnica:
UE Sant Andreu: Mimi, Laia (Laura, min. 56) , Sil, Kaky, Carla, Visa, Anna (Adri, min. 80), Natalia, Cristina, Vila (Ro, min. 73), Mar.
RCD Espanyol B: Verónica, Jasmina, Queralt, Elisabet, Xènia, Yaiza, Mònica Bacter, Mayra (Ainhoa, min. 73), Ariadna, Carla Sagre (Mònica López, min. 56), Andrea.

Gols:
0-1 Xènia (min. 68)
0-2 Ariadna (min. 90)

Incidències: Bona entrada al Narcís Sala. Amb les visitants va disputar els 90 minuts l’ex-andreuenca Yaiza, seleccionada per Catalunya sub-18 la temporada passada, que enguany ha fet el salt a un dels grans del futbol femení. Li desitgem molta sort.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS