El Juvenil A perd 3-1 amb el Barça

El Juvenil A de la UE Sant Andreu va caure derrotat per 3-1 en la seva visita al camp del FC Barcelona, on malgrat fer un partit correcte va tenir poques opcions de sumar punts davant el líder destacat de la competició.

Els andreuencs van donar la cara i van realitzar un bon partit, però davant un equip de la qualitat dels blaugrana no pots tenir ni un segon de distracció. Els locals es van avançar als 10 minuts per mitjà d’un penal transformat per Sandro. Els visitants van acusar el cop i el Barça no va tenir pietat i va aprofitar aquests minuts de sotsobre dels quatribarrats per deixar el partit sentenciat pràcticament en mitja hora. El conjunt blaugrana ha demostrat la seva qualitat des de l’inici i ha aprofitat la inspiració de Sandro per obrir el marcador des del punt de penal. Ell mateix, també, ha estat l’encarregat d’ampliar l’avantatge aprofitant una errada de la defensa andreuenca. Pol Calvet, per la seva banda, ha fet el tercer abans d’arribar a la fi del primer temps. Els visitants van fer l’efecte de no acabar d’aclimatar-se a l’inusual horari del partit, les 10 del matí, molt poc habitual en la categoria.

A partir d’aquí els locals van baixar el ritme i el Sant Andreu va començar a sacsejar-se el domini i a mostrar-se més perillós en els últims minuts de la primera meitat.

La reacció quatribarrada va tenir continuïtat en la segona meitat, encara que amb el partit gairebé sentenciat, però donant una bona imatge i posant en dificultats al líder de la competició. El premi del gol visitant va arribar també des del punt de penal, amb una bona execució de Adri Ruiz. Aquest mateix jugador va estar molt prop de comprimir encara més el marcador, quan es va presentar sol davant el meta local, però el seu tret molt fluix va acabar a les mans del porter barcelonista. Una molt bona oportunitat per haver obert una porta a l’esperança i al miracle. Fins al final els blaugrana han sabut gestionar amb serenitat la resta de minuts i aconseguir una nova victòria que els referma, una jornada més, a la part més alta de la classificació.

Al final victòria justa del Barça davant un Sant Andreu que va donar la cara, es va saber sobreposar a les dificultats inicials, i que en la segona meitat va tornar a demostrar que quan està concentrat és capaç de competir fins i tot amb el que és molt probablement el millor equip de la competició.

Incidències: Ciutat Esportiva Joan Gamper. Uns 400 espectadors.

FC Barcelona : Ondoa, Godswill (Vila, min 45), Bagnck, Riera, Brian, Samper (Enguene, min 65), Pol Calvet, Joel Huertas, Adama (Cristian, min 70), Sandro (Toni, min 73) i Ebwelle.

UE Sant Andreu: Aliaga, Jarque, Xavi Vicente (Adri Ruiz, min 62), Jilmar, Pol, Sergio, Martí, Arthur (Rojas, min 65), Casanova (Canut, min 53), Víctor i Artigas (Bernat, min 55).

Gols: 1-0, Sandro Ramírez, p., min 10; 2-0, Sandro Ramírez, min 23; 3-0, Pol Calvet, min 26; 3-1, Adri Ruiz, p., min 65.

Àrbitre: Oliva Bueno.  Targetes grogues para Roger, Toni Sanabria; Pol i Rojas

Foto: El Mundo Deportivo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS