El Narcís Sala presumeix de Futbol Base

Aquest matí els 52 equips de la pedrera andreuenca, amb un total de 800 integrants, han fet la presentació oficial de la temporada. Tots ells han anat desfilant per la gespa i s’han fet les fotografies d’equip. L’acte ha estat presidit per Manuel Camino.

Un any més, el Futbol Base del club ha tornat a brillar en la jornada de presentació davant de pares de jugadors i aficionats del club. Des del Juvenil A i el Femení A fins el grup de Promeses del 2008 han passejat per uns minuts sobre el camp.

En el torn de parlaments, el directiu de Futbol Base del club, Josep Maria Solé, ha remarcat que malgrat els moments difícils que es viuen, l’entitat vol seguir apostant per la base i que es faran reformes als vestidors perquè tots els equips tinguin millors condicions.

En aquest sentit, el president Manuel Camino també ha anunciat que, després de negociar amb l’Ajuntament, a final de temporada la gespa del Narcís Sala serà substituïda per una de nova. Camino també ha explicat que el club treballa en un projecte al centre d’Europa que portarà el nom del Sant Andreu i que anirà estrictament relacionat amb el futbol de formació.

Més en

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de maig de 2019

Homenatge als futbolistes de l’ascens de fa 50 anys a Segona

Premsa15 de maig de 2019

Obertes les inscripcions del futbol femení

admin15 de maig de 2019

Inscriu-te al Campus d’Estiu 2019!

Premsa14 de maig de 2019