El Nàstic femení sí s’emporta els 3 punts del Narcís Sala

El Nàstic-Escola Valls va derrotar per 0-1 el Femení A andreuenc al Narcís Sala en un partit molt igualat on les quadribarrades no van tenir la sort de cara. Lídia va decidir per les tarragonines poc abans del descans.

I és que la visita d’ahir era la d’un altre dels equips cridats a estar a la part alta de la taula, i això es va mostrar en la igualtat del partit i en el nivell de l’encontre.

Les quadribarrades van sortir, com sempre, decidides a pel partit, i malgrat els primers minuts van ser de tempteig, de seguida van prendre el domini i la pilota i van dur la iniciativa a la primera part.
Al minut 19 Cristina, molt activa, va fer un xut ajustat que va marxar fora per poc, i les visitants només podien mirar de sortir al contracop.

Les vallenques es defensaven amb ordre i només arribaven de pilota aturada, amb una falta ben aturada per la portera Mimi, però a la sortida d’un córner les tarragonines es van avançar en la primera jugada clara de que disposaven, al minut 38.

Les andreuenques van reaccionar decidides, creant dues grans ocasions en els darrers minuts, però és clar que darrerament la fortuna ha donat l’esquena a les quadribarrades, doncs l’encert de la portera visitant va ser extraordinari i va fer dues grans aturades, sobretot la segona, que van impedir l’empat.

A la segona, el Femení A va sortir decidit a guanyar el partit, va dominar, i ho va intentar, però l’Escola Valls es defensava i mirava de contraatacar i malgrat la possessió era andreuenca va enviar una pilota al pal en un xut llunyà. I a l’altra banda, la portera del Nàstic seguia essent l’estrella del partit, amb una nova aturada formidable.

Amb el pas dels minuts els nervis van arribar, les locals van reclamar una mà a l’àrea visitant, però no era el dia, i el partit es va escolar sense que arribés l’empat malgrat la insistència.

La feina del femení va ser molt bona, però sembla que l’equip ha entrat en una d’aquelles fases que sempre es donen a tot campionat llarg on la sort i l’encert no acompanyen, però l’atzar s’acaba equilibrant i amb aquesta feina segur que tornaran els resultats.

De fet, la bona feina acumulada els permet mantenir-se cinquenes tot i l’ensopegada.

Fitxa Tècnica:

UE Sant Andreu: Mimi, Laia, Laura, Kaky, Carla Tomàs, Visa, Mar (Adri, min.69), Anna (Sara Nassim, min.60), Cristina, Elba, Cynthia (Vila, min.60).
Escola Valls – Nàstic: Brígida, Andrea, Paola, Patricia (Nieves, min.86), Lídia, Carla, Núria, Maria, Marina (Marta, min.79), Anna (Lilian, min.48), Gisela.

Gols:
0-1 Lídia (min.38)

Foto: Francesc Fàbregas – esportfemeni.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS