El partit de Festa Major, dissabte a les 12h

Aquest cap de setmana el partit de lliga contra l’Hospitalet serà a la vegada el tradicional partit de Festa Major, amb un trofeu en joc homenatge a l’expresident Aresté. El partit s’avança a dissabte a les 12h ja que serà retransmès per Esport3.

El partit de lliga, s’ha avançat a dissabte de manera que no es solaparà amb els actes centrals de la Festa Major, com el cercavila i serà retransmès per Esport3.

Com ve essent habitual, s’aprofita la jornada de lliga més propera a les nostres festes per oferir un trofeu al guanyador del partit de Festa Major, que aquesta temporada servirà d’homenatge a l’expresident de l’entitat Francesc Aresté, amb l’assistència dels seus familiars, entre els que cal destacar la seva néta, jugadora del Femení de l’entitat.

A banda, aquest partit de festa major servirà per endegar una nova iniciativa que pretén acostar futbol base, primer equip i afició, ja que al descans del partit es presentarà un dels equips de formació del club, el Promeses A, l’equip de més menuts de l’entitat que trepitjaran el Narcís Sala i faran un partidet d’exhibició per mostrar els seus progressos.

Els equips més petits del club tindran la oportunitat de jugar uns minuts al Narcís Sala als descansos de les successives jornades, en una iniciativa que pretén acostar al públic del primer equip al futbol base.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS