Gran setmana pel futbol base

L’Aleví A va empatar a 1 amb el Barça B en un partidàs el dia de Tots Sants en partit aplaçat corresponent a la primera jornada. El cap de setmana es va saldar amb victòries de tots els equips A, Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví, Benjamí i Prebenjamí.

L’Aleví va arrodonir una setmana gairebé perfecta després d’empatar amb el Barça en partit intersetmanal, imposant-se amb contundència al Granollers per 0-6 i poc a poc va pujant posicions a la taula, amb 3 victòries, 3 empats i tan sols una derrota.

Per la seva banda el Cadet A va guanyar 1-3 al Badalona B i es situa segon amb 4 victòries i només un empat cedit en 5 jornades, mentre l’Infantil A es situa 3r desprès de guanyar el Cornellà 1-4 i només haver cedit 2 empats en 7 jornades, amb 5 victòries, és tan sols darrere Barça A i Espanyol A, situant-se com el tercer equip de la seva edat del país.

El Benjamí A va guanyar 0-1 el Tecnofutbol, i es situa 8e, mentre el Prebenjamí es va imposar 11-1 al Sistrells i es situa empatat al co-liderat amb la Damm, tots dos amb 5 victòries en 5 partits.

A més, la setmana va tenir partits molt interessants de la resta d’equips, ja que tots els equips del club estan competint molt bé aquest inici de temporada i els nens estan progressant molt ràpidament i treballant amb molt d’interès.

Podeu consultar l’actualitat d’alguns d’aquests equips a l’apartat Futbol base/Actualitat del web, i si desitgeu col·laborar-hi us podeu posar en contacte amb comunicacio@uesantandreu.cat, on us explicarem com publicar notícies del vostre equip a aquesta secció.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS