La U.E. Sant Andreu amb la Festa Major

A banda del partit de Festa Major, el club col•laborarà activament amb les festes del poble. Sortirà al carrer amb parades del futbol base i del primer equip i organitzarà jocs i repartirà premis com vals de descompte per la Maquinista o material oficial.

A la plaça de la Pomera (C/Gran de Sant Andreu amb Rubén Darío) el club hi tindrà el centre de les seves activitats el dia 1 de Desembre, hi podreu trobar una parada amb tot el merxandatge de l’entitat, samarretes, gorres, bufandes, tasses, cd’s d’història i estadística del club, així com una parada del futbol base.

S’organitzaran jocs pels més petits com un joc d’habilitat on els nens podran guanyar vals de descompte de 20 eur per la Maquinista, o objectes oficials de la U.E. Sant Andreu.

També s’iniciarà una campanya de recollida de fons per la Marató de TV3, amb la que hi col•laborarà la nostra entitat, destinada a la lluita contra el Càncer, i que enguany es celebra el cap de setmana del 16 de Desembre.

Aquelles persones que col•laborin amb 5 eur rebran una entrada pel partit de lliga del dia 16 de Desembre, contra el Mallorca B.

Més en

El calendari de lliga del Sant Andreu

Premsa16 de juliol de 2019

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019